- 25 Ağustos 2023
- 322
- 104
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Ikinci donem de gondermeyecegim ki oyunevine devam edecegizEve takmak degil ama ben oglum icin arastirdigimda dil konusma terapistinin saati 500 liraydi bir yil once .simdi hadi aldiralim dese aldirma imkaniniz yok hadi ikinci donem ogretmenle yine uyum olmadi cocuk ne olacak .bu yuzden eve taktim yani
Hocam orasi yanlis anlasildi esim iletisim.kabiliyeti cok guzel genelde de cozume kavusturur her konuyu asker oldiuginu belirtmemjn nedeni kendisinin yuz yuze gelip konusamayacagindandi ama sonradan dusundum sacmaydi bu hareketim ama niyetim dusunulduugu gibi ddgildi17 yıllık sınıf öğretmeniyim , ana okullarında idarecilik yaptın . Siz haklısınız . Bizler kamu hizmeti veriyoruz , o çocukla ilgilenmek görevimiz . Üç günde alışmadı diyemez suan ki sınıfım 50 kişilik her türlü öğrenci var ama sizin tavrınızda çok cirkin . Bol bol asker velisi olmuş birisi olarak soylurum , asker eşleri kendisini genel kurmay başkanı sanıyor .
Not ; Türkiye de pedagog yok. Pedagoji alanı Türkiye de yok . Onlar anca pdr veya çocuk gelişimi uzmanıdır .
cumleden kendi istediginiz kismi secmissiniz ama diyelim ki dil konusma terapisi almasi gerekirse de yazmistim insanlarin ben dahil eve takilma sebebi buyduIkinci donem de gondermeyecegim ki oyunevine devam edecegiz
Artik ben pes ettim cidden oyunevi uzak ama en azindan kafamiz rahat edecekSizin de hatalı yanlarınız var ama öğretmenin de var. Özellikle bu konuyu çocuğun yanında konuşması çok yanlış. Hazır çalışmıyorken bence böyle bir öğretmene yavrunuzu emanet etmeyin. Ama madem kendilerinden bu kadar eminler sizin çocuğunuzu bu dönem okula getirmenizi istemediklerini yazılı olarak size tebliğ etsinler.
Ona da baslayacagiz onumuzdeki hafta itibariylecumleden kendi istediginiz kismi secmissiniz ama diyelim ki dil konusma terapisi almasi gerekirse de yazmistim insanlarin ben dahil eve takilma sebebi buydu
ee tamam maddi imkaniniz varsa ozel krese gonderin isteOna da baslayacagiz onumuzdeki hafta itibariyle
yeni.mezun bir kizla.anlastim seansi 250 liraya bu donem.boyle goturecegizee tamam maddi imkaniniz varsa ozel krese gonderin iste
Benim cocugum ozel cocuk degilOkul öncesi ogretmeni ile özel eğitim öğretmenleri arasında çok fark var sayın öğretmenim çocuğun ozel durumunu ancak ya bir psikiyatri pedagog yada özel eğitim ogretmeni doğru karar verebilir okul öncesi ogretmeni özel çocuklarla ilgili eğitim bilgisi var ama karar verme yetisi yok siz okula tam gun gönderme yada göndermeye gibi bir karar veremezsiniz özel çocuklarla ilgili
Tesekkr ederim cok sagolunB Bremenin mizikacisi sizi cok iyi anliyorum zor bir durum cocugunuzun konusma geriligini kresten baskasi daha iyi cozemez sosyallesme sorunu oldugundan 2. Donem almalari bence cok iyi bir haber cunku devlet kurumlari 1 kisiye gore hareket etmez kurallari sabittir esnetilemez
ozel okula gonderemeyeceginize gore kresin kurallarina uymak zorundasiniz
allah korusun kotu muamele yapilmasi disinda bir sikinti yoksa kurallara hepimiz uymak zorundayiz
onun disinda dil egitimi aldirabilirsiniz onlarin ucretleri daha uygun oluyir
Üçüncüsü hergun parka götürün mutlaka bundan sonra parkta da çok etkili oluyor dil gelişimi
Evde zaten konuşma kartları alıp eminim ogretiyorsunuzdur
Sağlıklı günler diliyorum kuzucuğa
Cocugum ozel cocuk degilŞimdi özel eğitim öğretmenliği de yaptım diyeceğim burda yapmadığın iş yok diyorlar diye korkuyorum
Konu sahibinin çocuğunun özel bir çocuk olduğunu düşünmüyorum. Özel çocuk olsa zaten çoktan özel eğitime başlamış olması gerekirdi. 3 yaşında 3-4 kelimelik cümleler kuran çocukta konuşma geriliği yoktur. Yine de çocuğu görmeden kesin bişey söylenemez. Ama özel çocuksa zaten kreşten önce özel eğitime gitmesi gerekir.
Hirs falan yapmadin uazan oldukca yaziyorm he gun gun gezmek icin yapiyorum Allah akil fikir versn lincleyim de nolursa olsnKendini destekleyen birisi çıkınca tekrar sallamaya başlıyor okula
Oyunevine yazdirdim seneye gonderecegimSiz çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız bir çocupu özel okula gönderebilirsiniz.
İkinci konu elbette her çocuğun eğitime ihtiyacı var. Ama 38 aylık çocuk illa okula gitmek zorunda değil. Çok ara bir zamanda okula yolluyorsunuz. Çocuğun ilk tecrübesi bu zamanda olmaz. Eylülde diğer arkadaşlarıyla aynı anda başlamalıydı. Aynı anda ağlayıp sustukları zaman. Şimdi tam düzen oturmuş sınıfta gelip ağlayınca yavru diğer çocuklarda ağlar. Tek bir öğretmen için bu durum kolay değil.
Ben çocuklarımı birini 19 aylık diğerini 11 aylık kreşe verdim. 19 aylık olan bir türlü düzen tutturamadı. Ta ki 5,5 yaşında alıştı. 11 aylık olan MaşAllah 3. Gün alıştı. Evde olan bir anne olsam 38 aylık bebeğimi kışın ortasında kreşe başlatmazdım asla. Tek çalışan çocuğuna bakan bir anne olarak da özel kreşte başlattım çocuklarımı. Yani sizle empati yaparak yazdım düşüncelerimi
Okula alistirma yalnizca anneyle mi olacak okul aile isbirligiyle mumkun suan ssrtlar olgunlasmadi oyunebine gonderrgmNeden sizin çocuğunuzla uğraşsın öğretmen. ilk önce çocuğunuzun sorununu siz çözeceksiniz onlar o zaman destekler. Al bunu idare et diye veremezsiniz. Onlar pedagog değil bir sürü çocukla uğraşıyor.
Siz kolayını bulmuşsunuz okula vereyim öğretmen uğraşsın istiyorsunuz. Siz Bir çocuğa zor bakarken kaç tane öğrencisi olan öğretmenden özel ilgi bekliyorsunuz pes
Oyunevinee basliyorz pztesinden itibarenTam gün o çocuklar için önerilen bir durum değil. Enerjisini okulda atamaz orası devlet okulu. Hadi hoplayalım oynayalım durumu yok. Masa başında oturma süreleri uzun. Oyun grubu ve etkinlik daha uygun bu çocuklar için
hem oyun evi hem dil konusma terapistune para varsa direk ozel krese versin .ogretmeni ilgili mevcudu az kres bu sorunu cozerdi bu kadar olaya gerek olmadanyeni.mezun bir kizla.anlastim seansi 250 liraya bu donem.boyle goturecegiz
Tsk ederimNeyse son sözüm burdan bilgi toplamak yerine işi ehli insanlardan bilgi alın derim ben konu önemli cidden gerekirse sizde psikolojik destek alın bu süreçte çocuğa yaklaşımla ilgili başarılar hayatta
Ya defalarca yazdim oyunevune baslayacagiz seneye gidecek ama eger ogrtmen hataliysa da gerekli mercilere de bildireyim mi diye sormakti maksadimÇalışmıyorsanız bir dönem geç gitsin dünyanın sonu değil ya?bu kadar sorun yapacak ne var anlamadım ben.
Bu donem boyle gitsinn cunku persembe gunu o an direkt kaydini yaptirdim oyunevienhem oyun evi hem dil konusma terapistune para varsa direk ozel krese versin .ogretmeni ilgili mevcudu az kres bu sorunu cozerdi bu kadar olaya gerek olmadan
Mesajlarınızı çözmek için kriptolog tutacaz yakında. Düzgün ve anlaşılır yazmak neden bu kadar zor?Okula alistirma yalnizca anneyle mi olacak okul aile isbirligiyle mumkun suan ssrtlar olgunlasmadi oyunebine gonderrgm
Klavyem zor yaziyor k bakmayin bu konu ne zmsan kapanacak onu bekliyormMesajlarınızı çözmek için kriptolog tutacaz yakında. Düzgün ve anlaşılır yazmak neden bu kadar zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?