Kres sorunu ne yapmaliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ibbf iktisat atanma olasiligi dusuk ama denemekten baska sansim da yok
Genel kadrolara basvurabilirsiniz yada iibfnin az sayida ama guzel kadrolari da var alan sinavina hazirlanirsaniz. Bu arada oldugunuz sehirde gecici de olsa is bulun calisin cocuga imkan olur hem size de iyi gelir. Yabanci bir sehirde evde otur otur mental bozulur bir noktada.

Tüm yazışmaları okumadım ama anladığım kadarı ile calismiyorsunuz. Öğretmeni diğerlerinden küçük ikinci dönem başlasın demiş kötü birşey söylememiş . Neden ısrarla kreşe göndermek istiyorsunuz onu anlayamadım. Ben özel sektörde iyi bir konumda olduğum işimi kızım için bıraktım kızım 30 aylık.
İstanbul'da da devlet kreşleri 36 aydan küçük almıyor zaten e devlette kreş zamanı gözüküyor bildiğim kadarı ile. Öğretmen iyileşsin şimdi bunu düşünmeyin demekle de kotu birşey dememiş.yanlis anlamayın amacım öğretmeni savunmal degil. Çocuğunuzun özel bir durumu var ve bir sağlık sorunundam yeni çıkmış şu anda sizinle olması belki ona daha iyi gelecektir.
Anlamadığım birşey daha var kreşlerde alışma süreçleri oluyor o süreci neden baslatmadiniz yada okul mu baslatmadi anlamadım ama çocuk kreşe bırakıldığında tabiki ilk zamanlar ağlayacak huzursuz olacak gün ve gün süre arttirilarak baslanmaliydi kreşe ki çocuk alışsın ve sevsin

Bu arada 1,5 ay sonra eşinizin maaşına zam gelecek, kreş parasını rahat rahat ödeyebilirsiniz. Buna ne diyor eşiniz? B Bremenin mizikacisi
Ne fark edecek ki kreslere de zam gelecek . Bu arada kreş ne kadarmış ki ücreti merak ettim ben iki ay önce İstanbul'da 80.000 demişlerdi 12.000 kırtasiye ücreti vardı

Oglum.2020 dogumlu kresteki.cocuklarda.20 dogumlular sadece ay.olarak kucuk oldugunu soyluyor.28 eylul.en kucuk ay olarak oglummus iste hani hic kademeli.olarak alistialim demeden 2 gunde 2.donem gelin dedi.2.3 gunluk surede.oglumun hemen alismasi zor

eylul 10 unda oglum uyluk kemigi kirildi iki ay gece gunduz yatti 10 gun de ayaga kalkma.sureci oldu o yuzden okula.gec.baslamis.bulunduk

Elbtte ogretmenin isi kolay degil hepso kcuuk 15 cocuk bana 2 donem gel dedo ama.basimdam savar gibi geldi ihtiyac listeso.istedim gerek yok simdilik dedi
Biraz olsn adim atilabilirdi diye dusundum
bilmiyorum surecin boyle skntili gecrgini hic tahmin etmrmistim acikcasi

AYda 7500 dediler
Neden illa ki kreşe göndermek istiyorsunuz ki . Kreş için maddii imkanınız yok tamam ama zaten çalışan biri değilsiniz evdesiniz cocugunuz ile bir sene daha birlikte vakit geçirin maddi olarakta sorun yaşamazsınız en azından cocugun eğitim harcamaları için .

Haklisimiz ogluma.da bana da iyi gelecek part time is bakacagim

Oyunevine gonderecegim.evet calisam amne degilim ama akran iletisimi icin istiyordm ayrica anne oladak ilgilensdmde okul oncesi egitim.deneyimi baska oldugunu dusunuyorm

Tamam iste sen calis cok rahat odersin. Cocuk zaten garibim kac aydir evde ona da yazik. Guzel ilgi gorsun adapte olsun.
Amacım muhalefet olmak değil ama özelde güzel ilgi görecek garantisi yok. İstanbul'da İBB kresleri çoğu özel kreşten daha iyi. Kaç tane Özel kreş gezdik (devlete ayı yetmiyor) karma karışık kreşler yaş grupları ayrılmamış vs.
Offf kreş olayı çok zor gercekten biz guvenemedik küçük diye kıyamadık işten ayrıldım ailecek mutluyuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…