• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreş problemi-annelerden fikir bekliyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

DoLL_

benim inandığım ölümsüz masallarım var...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.969
1.973
333
Merhaba bayanlar okulların açılması ile benimde şöyle bir sıkıntım var. Bu yıl bir kreşte etüt sınıfı için anlaştım ben orada çalışacağım kızımda kreş kısmında olacaktı. Sözleşme henüz imzalamadık ama bikaç ay önce anlaştık ve okullar geç açıldığı için bugün kızımla birlikte başladık. Kreşin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum gayet aktif vs. Bugün öğrencilerim gelmediği için bende kreş kısmında epey vakit geçirdim ve açıkçası hiç içime sinmedi. Kendim çalışmıyor olsam kızımı vermeyi hiç düşünmezdim sanırım. Bariz bir şey yok ama bir duzensizlik var, her şey çok yıpranmış ve eski oyuncaklar kırık dökük. Sınıfta düzen yok kızımın sınıfında 6 kişi var birinin rahatsızlığı var sorun değil o sınıfta olsun dedim ama kız erkek çocuk aynı anda tuvalete sokulduklarını gördüm (yanyana 4 klozet var minik) bu durumdan hoşlanmadığımı belirttim otizmli çocuk zaptolmadığı için mecbur beraber soktuğunu söyledi öğretmen (haklıydı da ama) yine de önlem alınmalı o çocuk için farklı imkanlar sunulmalı diye düşünüyorum. Bu gibi beni huzursuz eden ayrıntılar vardı yani etkinlik yaptılar ama araya sıkıştı hep boş vakit geçirdiler. Komşumuzun kızı geldi yarım gün kreşe başlamış sandalye kapmaca vs diye başladı anlatmaya yaptıklarını açıkçası kararsızım ya kendim de anlaşmayacağım orası ile ( ben etütte olduğum için alt kattayım onlarla alakam yok ama aklım kızımda kalacak hep) yada kızımı vermeyeceğim. Siz olsanız ne yaparsınız içiniz tam sinmese? Okul yeni açıldı yeni gelenler var düzene girer diyorum ama genel bir duzensilik var sanki. Dipnot: Öğretmenler muhakkak iyidir ama hepsi lise çocuk gelişimi mezunu. Ve daha gerçekten küçükler. Ufukları ne kadar geniş emin degilim

Back