Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kreş mi Anaokulu mu?konu hakkında bilgisi olan?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
Arkadaşlar eşimin işi nedeniyle doğuda bulunmaktayız 3. yasinda kızım var yeni doğum yapacağım için bu sene kreş yada anaokuluna veremem çünkü okula getir götür ilgilen tek başıma olduğum için seneye vermeye karar verdim daha rahat ilgilenirm diye yalnız geç kalirmiiym vermekte kararsız kaldım burada el mahkum bı kreş var mecburen oraya vericem hakkında pekte iyi şeyler duymadm size sorum şu konu hakkında bilgim olmadığı için krese gitmeden direk anaokuluna versem sorun yaşarmı birde ustuste anaokuluna verip çocuğu bunaltma ilkokulda sorun olur diyolar çocuk sıkılıyo diyolar dediğim gibi bilgim yok hem hangi yaşta verilmeli hemde krese gitmeden anaokuluna gitmesi onu zora sokarmi bilemiyorum birazda insanlarla içiçe olsun istiyorum.Konu hakkında bilgi verirsenz memnun olurum..

Merhaba
Kreş için kafanızda soru işaretleri var oraya gönderdiğinizde içiniz büyük ihtimalle rahat etmeyecek. 3 yaş çocuğu için zorunlu kalinmadigi sürece kreşe gonderilmesini cok uygun bulmuyorum.
Eğer çocuğunuz uyumlu, sosyal bir cocuksa, birlikte etkinlikler yapıyorsanız anasinifina veya anaokuluna 1 sene gitmesi yeterli olur. Çocuğunuzun sosyal cevrede cok zor uyum sağlayacağını düşünüyorsanız, motor becerilerinde (kalem tutma, makasla bir şeyler kesebilme gibi) cok eksikse 2 sene göndermeniz yeterli olacaktır. Daha fazlasına gerek yok ve dediğiniz gibi bir süre sonra sıkılır.
Bulunduğunuz yerde anaokulu varsa anaokullarinin genellikle küçük yaş grupları olur. İlk senesi için anaokulunun küçük yaş sınıfına gönderebilirsiniz. İkinci senesinde zaten büyük yaş grubuna kaydı alınır.

Merhaba
Kreş için kafanızda soru işaretleri var oraya gönderdiğinizde içiniz büyük ihtimalle rahat etmeyecek. 3 yaş çocuğu için zorunlu kalinmadigi sürece kreşe gonderilmesini cok uygun bulmuyorum.
Eğer çocuğunuz uyumlu, sosyal bir cocuksa, birlikte etkinlikler yapıyorsanız anasinifina veya anaokuluna 1 sene gitmesi yeterli olur. Çocuğunuzun sosyal cevrede cok zor uyum sağlayacağını düşünüyorsanız, motor becerilerinde (kalem tutma, makasla bir şeyler kesebilme gibi) cok eksikse 2 sene göndermeniz yeterli olacaktır. Daha fazlasına gerek yok ve dediğiniz gibi bir süre sonra sıkılır.
Bulunduğunuz yerde anaokulu varsa anaokullarinin genellikle küçük yaş grupları olur. İlk senesi için anaokulunun küçük yaş sınıfına gönderebilirsiniz. İkinci senesinde zaten büyük yaş grubuna kaydı alınır.
Cvp için teşekkür ederim evde elimden geldigince etkinlik yapıyoruz fakat yeterli gelmiyor haliyle.. kimse yok diye çevre edinsin sosyallessn istiyorm fakat dogumm da tam Eylül ayında olcK yani gidip goturme işi bu sene sorun seneye olmassa anaokulunun yaş gribuna göre alımını bekleriz olmassa..

X