Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş, korkular, tereddütler... Adana'da kreş tavsiyesi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
Herkese selam,
Oğlum eylül ayında 32 aylık olacak. bu zamana kadar anneanne-babaanne dönüşümlü baktılar ancak babaanne artık pek istekli değil zorlayamam da zaten Allah razı olsun, geçerli sebepleri de var.
Annemse yükünü biri paylaşmazsa sürekli olarak tek başına idare edemez kronik hastalığı var.
Bir de oğlum artık arkadaş istiyor, oynayan büyük çocuklara bakmak bile zevk veriyor ona, evimiz çevresinde pek öyle oyun arkadaşı bulabilecek bir çevrede değil, bu yüzden evde bakıcı biraz geri planda kalıyor şuanda...
O yüzden kreş arıyorum, tuvalet alışkanlığını henüz kazanmadığı için ve iş saatlerim sebebiyle tüm gün gidebileceği bir yer olması gerekiyor. tuvalet alışkanlığını kazandırmak için uğraşıyorum ama pek hevesli değil, sanırım daha zamana ihtiyacı var.
Bana evladımı güvenle bırakabileceğim, temiz, vicdanlı insanların çalıştığı, acaba dayak mı yedi, altına kaçırdı da vurdular mı hakaret mi ettiler, yaşıtlarıyla oynarken problem çıktı da ayırmayıp zarar görmesine müsaade mi ettiler diye dertlenmeden gönderebileceğim bir kreş tavsiyesi istiyorum.
şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…