Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş deneyimleri olanlar yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Ece_Abla

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
4
0
16
İstanbul
Kızım 2,5 yaşında bu yaşına kadar birlikteydik çok yeni işe başladım kızımda okula gitmeyi çok istedi,biizde hem yoklugumu daha az hisseder hemde arkadasları olur diye yazdırdık 2 kez gittikten sonra grip oldu 1 hafta gidemedi. iyileşince okula tekrar başladı ama hiç gitmek istemiyor 2 gün gitti ikisindede çok agladı bırakırken ama bız gıttıkten sonra ögrtmeni hiç aglamadıgını veya hırcınlık yapmadıgını keyfininde iyi olduğunu söylüyor ne yapıcağımı şasırdım okula gitmek gibi mecburiyeti yok anane ve babane müsaitler bakabilirler ben sadece çocuğum mutlu olsun diye okulu istedim ama böyle ağlaması beni çok üzüyor. Öğretmenlerin yorumu daha çok yeni alışınca ağlamıycak diyorlar ama ben neyapacağımı bilemiyorum. lütfen yardım

canım benim kızım 4,5 yaşında.aynen senin anlattığım gibi hasta oldu gidemedi.ağlıyo ama kesinlikle kararlı olmalıyız.onların iyiliği için bizim okulumuz pedagogla çalısıyor ve en fazla 15 gün sürer dedi.evdeyken okulla ilgili hiçbişey konuşmuyoruz.bu şekilde biraz hafifledi gibi.inşallah en kısa zamanda düzelirler.

çok teşekkür ederim bende gitmesini çok istiyorum. Çok ufak oldugu için nedenini de ögrenemiyoruz çünkü kızım sırf okula gidecek diye emziği bile kendi isteyerek bıraktı okadar gitmeyi isterken nolduda böyle oldu.. Ögretmenıde cok anlayıslı tatlı bır kadın. Bir süre daha devam edelim yani

Back