Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreş arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
mrhba ben bu yaz işe girmeyi düşünüyorum yalnız bizim semtte sanırım hç kreş yok
avcılar parsellerde oturuyorum esenyurta taşınma ihtimalimiz var yalnız iki semttete yakın kreş bulamadım oğluşum birbuçuk yaşında yakınnımda olsun istiyorum bu gidişle epeyce yakınımda olcak çünkü onu bırakacak kimse yok ayrıca bakıcı fiyatları maaşımdanda yüksek

acaba evde oturup bi bebekte benmi baksam
neyse ufacık bi umudum var bu semtlerde kreş bilen yazsın nolur

Kreş için en az 600 TL ayırman gerek, aksi takdirde çocuğunu pek sağlıklı bir kuruma emanet etmiş olmayacaksın..
Ayrıca şahsi kanaatim 1,5 yaşındaki çocuk kreşe bırakılmaz arkadaşım.. Bekle, 3 yaşına gelsin. Evde yapabileceğin işleri kolla..
Herhangi bir becerin, sanatın vs var mı?

belki taşındığın yerde bakıcı bulabilirsin.ben oturduğum apartmanda bulmuştum.4 yıldır oturuyorum ama çalıştığım için kimseyi tanımıyordum.kapıcıya söyledim o vesile oldu.hem yol parasıda vermedim.çok uygun oldu.kreş için erken olabilir arkadaşım

hertürlü iş elimden gelir ama çoğuna kocam engel olur kocamın engel olmadığına da oğlum engel olur .biraz yaramazdır kendisi.
aslında doğru sölüyosun kreş için çok minik daha ..

abimin hanımı var yakınımda aslında çok iyi bakıyo bebişlere.tek sıkıntım iki oğlu var biri büyük ama küçüğü oğlumu çok sıkıyo onu kırmadan anlatsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…