Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları kreş arıyorum yardımcı olun lütfen

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
96
İstanbul
kızlar ben yeğenime 4,5-5 yaşında kreş yuva arıyorum güzelyalıda oturuyorum bu çevrede bildiğiniz pendik tuzla kaynarca olabilir kreş varmı yalnız fiyatı cazip olacak imkanlar kısıtlı en fazla 300 olacak yani normal 200-250 verebiliriz ancak yeğenimizi göndermeyi çok istiyoruzfisfisfis

Merhaba canım bende güzelyalıda çalışıyorum... Sahilde şirin afacanlar die bi kreş var. 2 yaşındaki kızımı 1 ay önce oraya verdim. Gayat memnunun 300 lira istiyolar ekimde zamlanacakmış ama bi bak istersen.

şimdi canım benim çocuk küçüğk olduğundan boyama şarkı söyleme çizgi film izleme gibi saatleri varmış. Boyadıklarını bana veriyolar eve asıyorum hamurla oynuyolar ufak kaydırakları var. Sabah 8den akşam 6-15e kadar. sabah kahvaltı veriyolar öğlen yemek uyku saatleri var 1-3 arası sonra ikindi meyvesi veriyolar.Akşam gidip alıyorum. Servisleride var istersen güzelyalı sahilde canım doğa güneş oteli yolu üstünde ordan biraz tuzla tarafında kalıyo. Yanlız senin çocuk büyükmüş iki ayrı sınıf var biri 2-3 yaş biride 4-6 yaş büyüklere neler yaptırıyolar bilmiyorum. Ama yemek ve kahvaltıları birlikte yapıyolar onu biliyorum.

kızlar bnm ev temizliği işine ihtiyacım var yalnız sadece pazar günleri gdebilirim ihtiyacı olan varsa görüşebilirim ben tesettürlü bi bayanım pendik esenyalıda oturuyorum.

okul arayısındas gercekten akıl cok karısıyor. benim 3 yasında dunya tatlısı bı oglumvar ve izmir de küçük şeyler akademisine devaöm edıyor. okulumuzdan son derece memnunuz.. gerek yemek leri olsun gerek aylık gonderılen bultenler olsun tam olarak profesyonel calısıyorlar. kesınlıkle tavsiye edıyorum..

Bende artık çalışmak istiyorum bir kızım var 5 yaşında birde oglum güzelyalıda uygun bi kreş bulursam göndermek ve çalışmak istiyorum..lütfen beni bu çevredeki kreşler hakkında bilgilendirirmisiniz

Merhaba canım bende güzelyalıda çalışıyorum... Sahilde şirin afacanlar die bi kreş var. 2 yaşındaki kızımı 1 ay önce oraya verdim. Gayat memnunun 300 lira istiyolar ekimde zamlanacakmış ama bi bak istersen.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Canım yaa çok teşekkür ederim bu site iyiki var. Güzelyalıda oturuyorum ve oğluma kreş arıyordum çok yardımcı oldun bana sağol.Aradım,yetkili kişi yerinde yokmuş ne kadar veriyorsun kreşe servis kullanıyor musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…