Onun için beni aramalarına gerek yok çünkü zaten ben yanlarında oluyorum bunları söylerken. Aynen sizin düşündüğünüzü düşünüyorum.Birbirimizi kırmak istemiyorum onlarla. İçlerinde kötülük olmadığını biliyorum. Ama gerçekten kreşe versem daha rahat ederim diye düşünüyorum. Güvenemiyorum gerçekten. Annem çok dalgın biri. Allah korusun dışarı çıkarsa başlarına bir kaza gelse. Çok takılıyorum bunlara. Elimde değil.yemek konusuna bir diyeceğim yok ama parka götürmek komşuya gitmek için her dakika sizi arayamazlar...siz kimseye güvenmiyorsunuzda kreşemi güveniyorsunuz...
bencede kreşe verin çünkü annenizin ve kayınvalidenizin çok kalbini kırarsınız...
Onun için beni aramalarına gerek yok çünkü zaten ben yanlarında oluyorum bunları söylerken. Aynen sizin düşündüğünüzü düşünüyorum.Birbirimizi kırmak istemiyorum onlarla. İçlerinde kötülük olmadığını biliyorum. Ama gerçekten kreşe versem daha rahat ederim diye düşünüyorum. Güvenemiyorum gerçekten. Annem çok dalgın biri. Allah korusun dışarı çıkarsa başlarına bir kaza gelse. Çok takılıyorum bunlara. Elimde değil.
Olmazsa bakıcıda bir araştırırım. Ne kreş ne bakıcı ikiside olmazsa artık part time çalışırım yarım gün bakarlar hiç olmazsa. Part time iş bulmakta pek kolay değil gibi. Bilemiyorum.Kreş için 3 yaşından önce uzmanlar onermiyor hadi çok zor durumda kalınırsa 2 yas falan neyse de 11 aylık bebek krese verilmemeli bence yazık çok küçük
Maddi olarak cok sıkıntıda değilseniz biraz daha kendiniz büyütün bebeginizi bu günler bir daha geri gelmez bende çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim sırf kendim bakayım diye maddi olarak zorlaniuoruz ama yinede değer hem zaten bakiciyada para vereceksiniz hemde part time çalışacaksınız yani elinize bişi kalmayacakOlmazsa bakıcıda bir araştırırım. Ne kreş ne bakıcı ikiside olmazsa artık part time çalışırım yarım gün bakarlar hiç olmazsa. Part time iş bulmakta pek kolay değil gibi. Bilemiyorum.
Direktif vermiyorum aslında. Çocuğa zararlı şeyleri yedirmelerini istemiyorum. Uyuyunca bu saatte uyunur mu diye uyandırmalarını istemiyorum. Özel bölgelerini sevmelerini istemiyorum. Bunlar kızımın iyiliği için. Bunlara direktif gözüyle bakılması doğru değil bence. Bazen bende kendi kendime diyorumki çok mu sakınıyorum acaba? Bilemiyorum inankibence çalışmayın siz evde kendi çocuğunuzu kendiniz büyütün. çünkü çalışırda çocuğu kreş veya anneanne, babaanneye bırakmak zorunda kalırsanız bazı şeyleri görmezden geliceksiniz. ama anladığım kadarıyla pek görmezden gelicek bi yapıda değilsiniz. onlardan çok şey beklemeyeceksiniz iki de bir şunu yapın bunu yapmayın diye direktifler verirseniz huzurunuz bozulur. onlarında çocuğa bakma şevki sıfıra iner.
Pimpirikli olmak istemiyorum gerçekten. Elbette biliyorlar ikiside çocuk büyütmüş insanlar. Fakat ben onların büyüttüğü tarzı doğru bulamıyorum maalesef. İstediklerim çok basit şeyler. Aslında konuşup orta yolu bulsak en güzeli. Ama konuşulmuyor bile.Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi koskoca kadınlar biliyorlardır çocuğa nasıl bakılacağını . kreşte hastalık kapıp vakitlerinizi hastanelerde geçirmek istiyorsanız kreş olur tabii niye olmasın ?? bu kadar pimpirikli olmayın 8.5 aylık vücudunun psikolojisinin farkında bile değildir bence çocuk kendi derdini anlatana kadar ne kreşe ne bakıcıya verin yegenim için ikisi de kötü anlarla dolu hele bakıcı...
içiniz rahat etmiyorsa maddi durum imkan veriyorsa evde bakınPimpirikli olmak istemiyorum gerçekten. Elbette biliyorlar ikiside çocuk büyütmüş insanlar. Fakat ben onların büyüttüğü tarzı doğru bulamıyorum maalesef. İstediklerim çok basit şeyler. Aslında konuşup orta yolu bulsak en güzeli. Ama konuşulmuyor bile.