A arz09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 312 76 48 30 21 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi arz09 #1 Herkes merhaba Kreste veya anaokulunda ogretmenlik yapmak istiyorum calisan yada bilgisi olan varmidir ne kadar maaslari asagi yukari
Herkes merhaba Kreste veya anaokulunda ogretmenlik yapmak istiyorum calisan yada bilgisi olan varmidir ne kadar maaslari asagi yukari
Z Zehra Betul Sevde Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2019 256 164 53 40 9 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi arz09 #2 arz09 .!.: Herkes merhaba Kreste veya anaokulunda ogretmenlik yapmak istiyorum calisan yada bilgisi olan varmidir ne kadar maaslari asagi yukari Genişletmek için tıkla... Askeri ücret aliyo neredeyse çoğu bazı kolej tarzı okullarda 200 lira falan fazla veriyo
arz09 .!.: Herkes merhaba Kreste veya anaokulunda ogretmenlik yapmak istiyorum calisan yada bilgisi olan varmidir ne kadar maaslari asagi yukari Genişletmek için tıkla... Askeri ücret aliyo neredeyse çoğu bazı kolej tarzı okullarda 200 lira falan fazla veriyo