- Konu Sahibi marjinalfaydali
Arkadaşlar merhaba, ben orta büyüklükte bir şehirde kreş / çocuk yuvası açmayı planlıyorum. Aranızda kendisi ya da yakınları böyle bir şeyi tecrübe etmiş olanlar varsa, ya da tecrübe etmemiş olsa bile aklında konu hakkında detaylar oluşan varsa fikirlerini aktarabilir mi ? Mesela benim aklıma gelenler aşağıda. Orada göremediğiniz ya da gördüğünüz halde hakkında fikrinizin olduğu herhangi bir şey olursa yorumlarınız bekliyorum.
dikkat etmem gerekenler : çalışan kadınların çoğunlukta olduğu bir semt seçmek, hijyen kurallarına çok dikkat etmek, ailelere güven verebilecek nitelikleri ön plana çıkarmak
karşılaşacagım maliyetler : okulöncesi öğretmeninin maaşı, sigortası, yemeği vs., giriş katta bahçeli bir daire kiralamak, sertifika ve gerekli onayların alınması.
dikkat etmem gerekenler : çalışan kadınların çoğunlukta olduğu bir semt seçmek, hijyen kurallarına çok dikkat etmek, ailelere güven verebilecek nitelikleri ön plana çıkarmak
karşılaşacagım maliyetler : okulöncesi öğretmeninin maaşı, sigortası, yemeği vs., giriş katta bahçeli bir daire kiralamak, sertifika ve gerekli onayların alınması.