Saç Kesim Şekilleri Krepe Yapımı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

erenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
11
0
36
İstanbul
Saçlarım çok düz hiç şekil veremiyorum krepe yapmak istiyorum adam gibi yapamıyorum zaten yapsam bile anında sönüyorlar nasıl yapabilirim bi yöntemi falan var mı?

ah ah düz saçı olan dalga ister dalga olan düz. ben hayranım düz saçlara keşke benimkide düz olsa boşver krepeyi düz bence en kızkanılan saç...

tarakları var onla yapabilirsiniz sanırım 3-5 lira birşey ama herhangi bir taraklada yapılabilir diye düşünüyorum

benim saçım düz ve ince telli krepe yapıyorum sprey sıkıyorum yel tokayla tutturuyorum güzel oluyo .spey sıkınca hemen bozulmuyo

Peki krepe işlemini nasıl yapıyorsun sprey sıkmadan önce? Benim bildiğim saçı tutam tutam alıp dibinden bir tarak ya da fırçayla tersine tarayıp kabartıyorlar krepe yaparken, ama ben yaptığımda hiç olmuyor. Bilen var mı yönetimini bunun?

saçından bir tutam alıyorsun sonra o aldığın saçı yukarı kaldırıyorsun ardından ince telli tarakla saçı yukardan aşağı doğru çekiyorsun, saçında uygulayacağın yerlerin hepsine uygulayıp saçı tarakla hafif tarar gibi yapıorsun, yani ben böyle yapıorum saçlarım güzel duruyor

krepe tarağıyla saçımın orta kısmını kabartıyorum.sonra sprey tel tokayla tutturup saçımı topluyorum güzel oluyo.bunu dene istersen.

az yapıosan ondan hemen bozuluyodur.yaptığın yerleri bidaha alıp yapmalısın arap saçından daha karışık olcak yani:)))sora üstten düzeltceksin birazcık cadı gibi durmasın:)))sorada tel tkayla tutturcan..dediğim gibi bolca yap krepeyi yani mesela bi kere yapıp bırakma elinde tek tel kalana kadar krepeni yaptın diyelim bitti aynı saçı tekrar alıp tekrar yapabilirsin.bide bazı saçlar var böle hemen eski formuna girmeye meyilli şekil tutmayan öle bi saçın varsa ondanda hemen bozulur böle saçlarada sprey uygalanabilir

ben saçimi geri açamam diye çok korkuyorum yaaa krepe yaparsam ve saçlarim yoluk yoluk kalirsa :S benim saçlarim ince telli ama bayiliyorum ole hafif krepeli saça taç takmayi

merhaba canım uzman tv var orda anlatılıyor nasıl yapıldığı falan krepenin bende ordan öğrendim bi gözat istersen

krepeyi yapması kolay da açması zor :S nasıl açıyorsunuz o saçı...ben bir kere denedim saçlarım çok fena oldu bir daha dokunmadım

krepeyi yapması kolay da açması zor :S nasıl açıyorsunuz o saçı...ben bir kere denedim saçlarım çok fena oldu bir daha dokunmadım

yıkarken basit bi saç kremi yardımıyla açılıyo canım sende nie öle olduki :26:

krepeyi bi şekilde yapabiliyosun ama sonrasında açmak için mahvoluyosun.resmen saçada eziyet banada..

aynen bende boyle yapıyorum ama hıc durmuyor hemen duzelıyor..sınır oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…