Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe röfle nasıl acaba ?

butterfly84

çok özledim şimdiden
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
232
0
296
İçel Mersin
Merhaba benim saçlarımda röfle var ama nedense hiç istediğim bi sarı yakalayamadımm:uhm: aslında platin rengi istyorum ama hafif kızıllıklar oluyo yada mat duruyo bana yardımcı olabilecek varmı:sm_confused: bide krepe röfle varmış yaptıran varmı?yardımcı olursanız sevinirimhihoyyyt

Canım bazen ben de oradan birçok konuya bakıyorum.Çok güzel ve ayrıntılı olarak anlatıyorlar.Yardımcı olabildiysem sevindim.

evet cok işime yaradı canım ben araştırdım hatta bazı kuaförler bile bilmiyo bunu :bbo: bakalım inşallah güzel yapan birini bulurum:Saruboceq:

Bulursan banada söyle dicektimki mersindeymişsin bende öyle yaptırmak istiyorum inşallah yaptırabilirim.

bende krepe röfle düşünüyorum daha doğal duruyor bence.sadece uçlarına yaptırıcam ben umarım iii bir kuaföre denk gelirim...

kimse bilmiyo burda :sinifsinif: bakalım araştırcam iice güzel olsun istiyorum hep aynı kuaföre gidim diyorum 1 kere yaptırıyorum 2sinde hiç begenmiyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…