Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm yaptrmadm ama çok doğal duruo normal röfleden daha güzel bnce diplerden kendi saçın görünüo uçlardan youn oluo.girişler şerit gibi durmuo asimetrik duruo bnce harika bn yaptırırsam bnde öle istiorm
canım krepeli balya da bence kuaför kendi yeteneğini konuşturur. bir ressamın tuvale boyayı sürmesi gibi. yaratıcılık olayı yani. işinin ehli bir kuaförde harika sonuçlar alabilirsin.
benm saçımda krepe balyaj herks genelde doğal durduğunu sölüo uçlarda bal rengi sarı karışık balyaj var bence kuaföre git canm o hallederzemuszemus evde yapılcak türden değil çünkü
ben yaptırdım çok pişman oldum kesinlikle koyu saç rengi üstüne uygulatmayın saçlarım turuncu oldu uçlar resmen ve yandı kopuyolar benim saç rengim kahve olmasına rağmen hiç olmadı çok pişmanımm:26: