Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe balyaj yaptirdim ama sac bakimindan sonra akti gitti :(

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Merhaba kizlar! Temmuzun son haftasi sacima krepe balyaj yaptirdim acik kumral dore renginde. Artegonun sac bakim serisini de daha once almisitm 1 kez kullanmistim sampuani keratinli kuru ve maskesi var. Dun gece bu uygulamayi yapip beklettim sacimda yatmadan once de yikadim. Sabah kalktigimda rengin kendi sac rengime dondugunu farkettim normal mi bu kizlar ya? Boyattiktan sonra tiftik tiftik oldu diye bakim yapiyim yumusacik olsun demistim

e peki o zaman sacimizi boyattigimiz da bakim yapmamamiz mi gerek e tiftik tiftik oldu taranmiyo bile ve cok dokuluyo bidaha boyatmasam mi ki cok hosuma gitmisti rengi de ya

cnm çok mu yıprandı saçın ? ben de ilk defa boyatıcam krepe balyaj yaptırcaktım bende böyle diyince korktum.

foto ekleyebilir misin canım merak ettim rengini :26:

cnm çok mu yıprandı saçın ? ben de ilk defa boyatıcam krepe balyaj yaptırcaktım bende böyle diyince korktum.

foto ekleyebilir misin canım merak ettim rengini :26:

tatlim bayagi yiprandi taranmiyo ipcik gibi oldu saclar cok rahatsiz degilsen boyatma derim. bakim da yapamicaksan hele. dokulmesi de artti. fotograf paylasirim simdi

bide canim krepe balyaj yaparken sacin yolunuyor resmen zor aciyolar saci haberin olsun

su an sacim bayagi koyulasti boyanmamis ama uclari kendiliginden acikmis gibi duruyo. Bosa gitti yani.. bidaha uzun sure boyatmam heralde :)

Son düzenleme:

evt koyulaşmış cidden saçların. ama güzel duruo yinede. kendi saçın ne renkti cnm?

evt saça krepe yapıp boyuyolar. nası yapıldığını gördüm daha önce.

kuaföre bi soruyim neyle bakım önerirsiniz die.

çok yıpranırsa boyamam bi daha.

canim zaten bu ilk boyandigi zaman ki hali akmamis hali yani:26: su an akti gitti ustle alt arasinda hicbi fark yok.

canim zaten bu ilk boyandigi zaman ki hali akmamis hali yani:26: su an akti gitti ustle alt arasinda hicbi fark yok.

hadi ya

ben akmış hali sandım. açık bi sarıya boyamış kuaförün. sen boya aktı diyince. bana daha canlı bi sarı ve bu akmış hali gibi geldi.

ben de ilk defa boyatıcam cnm çok anlamıyorum bu işlerden :26:

kuaför de bana açık sarı önerdi platin kadar olmasa da açık bi sarıya boyayalım dedi. ben beğendim saçını çok doğal olmuş. bakalım benimki nası olcak:26:

acaba boyalı saçlar için ayrı ürünler oluyoya onlardanmıydı senin kullandığın? belki o yüzden akmıştır.

kiz kardesim acik sariya boyatti canim onunki benim sac rengimden biraz daha acik zaten ben koyu kumralim o kumral. Kiz kardesimin boyandigi pek belli olmuyo onunki benimkinden daha dogal duruyo o da kendi sac renginden kaynaklaniyor canim. Krepe balyaj ilk boyatmaya baslarken cok iyi bence. cunku kendi renigni kaybetmiyosun. yakismazsa begenmezsen kestirebilirsin uclarini gibi artilari var. Bi dene bakalim nasil olacak

evt saçımı kısa kestirmedim beğenmezsem kestiririm die. bi hafta sonra filan boyatıcam inşallah. bakalım nası olucak merak ediorum:18:

bnmde saçım koyu kumral. seninki gibi olabilir benim balyajımda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…