• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe balyaj veya diğer ismiyle ombre hakkında yardım

Mavidrama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
201
125
103
arkadaşlar şuan saçlarımın rengi bakır. $bakir_sac_regi_ (11)-c.jpg bu renk....ben ise aşağıdaki saç renklerinde bişey istiyorum.kendi saç rengim ise koyu renk bu resimlerdeki dipteki saç rengi gibi (ilk baştaki kahküllü bayanı kaale almayın onu yanlışlıkla ekledim :):)son 4 resimden bahsediyorum:)) $2012-sac-stilleri-kesimleri-trendleri-renkleri.jpg $tumblr_m9hn88gkDk1rnct5co1_500.jpg $58969076341370093_WY4c2R8K_f.jpg $tumblrm2lr4156uf1rsifxb.jpg ..bu resimlerdeki gibi yaptırıca saçımı çünkü artık boyamaktan sıkıldım diplerinden kendi rengi çıktıkçada boyamak zorunda kalmıcam böylece.sizce dipteki rengi nasıl elde edebilirim ne renge boyarsam o koyuluğu yakalarım yada diplerinin çıkmasını mı beklesem oda kötü bi görüntü yaratacak karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum :) teşekkür ederim (:

Son düzenleme:
arkadaşlar şuan saçlarımın rengi bakır.Eki Görüntüle 643599 bu renk....ben ise aşağıdaki saç renklerinde bişey istiyorum.kendi saç rengim ise koyu renk bu resimlerdeki dipteki saç rengi gibi (ilk baştaki kahküllü bayanı kaale almayın onu yanlışlıkla ekledim :):)son 4 resimden bahsediyorum:))Eki Görüntüle 643600 Eki Görüntüle 643602 Eki Görüntüle 643601 Eki Görüntüle 643603 ..bu resimlerdeki gibi yaptırıca saçımı çünkü artık boyamaktan sıkıldım diplerinden kendi rengi çıktıkçada boyamak zorunda kalmıcam böylece.sizce dipteki rengi nasıl elde edebilirim ne renge boyarsam o koyuluğu yakalarım yada diplerinin çıkmasını mı beklesem oda kötü bi görüntü yaratacak karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum :) teşekkür ederim (:

bende senin kadar bakır olmasa da bakır yansımalı açık kumral saçlara sahibim şu an yaklaşık senin istediğin renkleri istiyorum :26:
bence bi süre boyama bekle bakır iyice aksın sonra diplere sürmeden bakırın üzerine 6.1 falan boya diplere yakın olsun rengi sonra da istediğin uzunluğa gelince diplerin o boyadığın kısımı açtırırsın :42:

Back