• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama krepe balyaj ne renk yaptırsam????

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.550
44.676
798
kızlar saçlarım bu renk yaza doğru krepe balyaj yaptırmayı düşünüyorum sizce ne renk yaptırayım yaptıranlar bilgisi olanlar fikirlerinizi bekliyorum :))
$bb - Kopya.jpg $ddd - Kopya.jpg

tamamen açık karamele boyatıp uçlara ışık tarzında sarı krepe canım yakışır

ooo cok iddalı olur :D ilk defa boyatıcam ben saçımı canım sadece uçlara attırmak istiyorum senin dediğini yapmaya cesaretim yok :)))

Siyah saca pek olmuyo balyaj once tamamını kahve tonu yapman lazım

ombre saç için loreal feria wild ombre diye bir seri çıkardı hatta video sitelerinden ombre hair diye yazarak aratabilirsiniz. gördüğüm kadarıyla da çok pratik ama o seri türkiyeye geldi mi bilemiyorum.

Ben de ombre tavsiye ederim. Çok hoş duruyor. Bu saça bayıldım.
ltdcx.jpg

ben de her renk saçı denedikten sonra ombre istedim müthiş güzel birşey eğer kuaförünü tutturabilirsen ama arkadaşların da dediği gibi bence de saçın koyu kahve de olsa bi renk açılması gerek bikaç ton en azından kumral olması lazım ombrenin doğal olması için yoksa çok keskin oluyor uçlar ve saçın dipleri. benimkini de böle karamel üzeri bal rengi ombre yaptı bu resimdekine benziyor müthiş oldu herkes bayıldı sonra ben tüm röfle yaptırdım daha açık sarı ile çünkü sarı saç hastalık hep daha fazlasını istiyor insan :3:

merhaba;

Sanırım saçın hiç boyanmamış. Kuaföre giderek balyaj iste. tonu da 8.4 gibi sıcak ton tutsun sarılık olmasın 8.4 ün tonu iyi dersen. Paylaşılan fotoğrafın aynısını yaparlar.

Ama boyayı karışıtırken %6(20 volume)lık oksidan değil, %9(30 volume)luk oksidan ile karıştırmaları gerekiyor :)

merhaba;

Sanırım saçın hiç boyanmamış. Kuaföre giderek balyaj iste. tonu da 8.4 gibi sıcak ton tutsun sarılık olmasın 8.4 ün tonu iyi dersen. Paylaşılan fotoğrafın aynısını yaparlar.

Ama boyayı karışıtırken %6(20 volume)lık oksidan değil, %9(30 volume)luk oksidan ile karıştırmaları gerekiyor :)

ilginiz için teşekkür ederim :)evet saçım hiç boyanmadı, bu bahsettiğiniz mila kunis'in saç rengi mi?

Back