• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe Balyaj İçin yardım lütfen :)

benexol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
28
1
86
32
Ankara
Merhabalar kızlar bende uzun süredir bu siteyi takip ediyorum artık aktif olarak yer almak gerek diye düşündüm, bu yaz zor zamanlar geçirdim ve birden değişiklik ihtiyacı hissettim tabiki saçımdan başlayacağım saçıma hiç boya sürmedim aslına bakarsanız hala da tedirginim yıpranmasını istemiyorum çünkü, diplerine sürmemek için ve tabikii çok da harika göründüğü için krepe balyaj yaptırmaya karar verdim :KK3:

Bu benim saçımın rengi :KK17:

istediğimde bu

çok fazla sarı olmasını istemiyorum aslında daha çok karamel tonlar gözlerimde ela yakışacağını düşünüyorum , sizce bana yakışır mı ? ve Ankarada olup yakın zamanda Kızılay ve çevresinde yaptırıp memnun olan varmı açıkçası fiyat da benim için önemli malum öğrenci olmak zor :KK43: yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
yakışır yakışmasına da kuaförler hiçbir zaman istediğini yapmıyorlar. ben de aynı umutla gittim kuaföre aynı şekilde istedim hatta bana saç taban rengin koyu direk ombre yapamayız dedi krepe balyaj attı ama çok tuttuuu :( ters taraftan attığımda iyi duruyor ama normal ayırma yerinden ayırdığımda sarı sarı parlıyor. çoook dikkat et. ha pişman mıyım? -hayır :) yalnız çok sertleşti saçlarım

işte bende çok takıntılıyım korkuyorum beğenmediğim bişey olursa diye gerçi saçlarımın ortasından biraz daha aşağıdan başlasam diye düşünüyorum hani hiç içime sinmezse kestiririm diye o kadar da lanet ki saçlarım en ufak şeyde dökülmeye başlıyo boyada yakarsa saçımı diye korkuyorum ama güzellik de başbelası işte insan güzel görünmek istiyo :(

Daha once boyanmamis saclari acmanin yontemleri var ya hani canim onlari dene istersen. Papatya suyu, oksijenli su falan denendigini duymustum. Cok bilgi sahibi degilim ama boyadan ziyade bunlari denemen daha iyi olur sanki.

oncelıkle merhaba acık bı renk ıcın yuzunun rengı uygun ıstedıgın ton ıcın ama sanırım kaş rengını de bıraz actırman gerekıcek karamel rengını yaklasık 2 yıldır kullanan bırı olarak sarısınlar gıbı dıperın cıktgında bariz kotu bı goruntu olmuyor en sevdıgım yanı bu bu rengın kendın boyıcaksan sana palettenın altın karamel ını tavsıye ederm boya hep aynı tonda cıkıyor bıkere actırdıktan sonra sacını tekrar actırmana gerek kalmıyor. :16:

saçlarımın rengini açmak değilde ışıltılar olsun istiyorum o yüzden denemedim canım oksijenli suyu , hepsin boyatacak olsam karamel kesin zaten çok hoşuma gidiyo :) ama ilk olacağı için şöyle azıcık uçlarından başlasam diyorum, kaşlarım benimde aklıma geldi :) boyattıktan sonra onunda icabına bakmak gerek :)

Back