Merhabalar kızlar bende uzun süredir bu siteyi takip ediyorum artık aktif olarak yer almak gerek diye düşündüm, bu yaz zor zamanlar geçirdim ve birden değişiklik ihtiyacı hissettim tabiki saçımdan başlayacağım saçıma hiç boya sürmedim aslına bakarsanız hala da tedirginim yıpranmasını istemiyorum çünkü, diplerine sürmemek için ve tabikii çok da harika göründüğü için krepe balyaj yaptırmaya karar verdim
Bu benim saçımın rengi
istediğimde bu
çok fazla sarı olmasını istemiyorum aslında daha çok karamel tonlar gözlerimde ela yakışacağını düşünüyorum , sizce bana yakışır mı ? ve Ankarada olup yakın zamanda Kızılay ve çevresinde yaptırıp memnun olan varmı açıkçası fiyat da benim için önemli malum öğrenci olmak zor yardımlarınızı bekliyorum
Bu benim saçımın rengi
istediğimde bu
çok fazla sarı olmasını istemiyorum aslında daha çok karamel tonlar gözlerimde ela yakışacağını düşünüyorum , sizce bana yakışır mı ? ve Ankarada olup yakın zamanda Kızılay ve çevresinde yaptırıp memnun olan varmı açıkçası fiyat da benim için önemli malum öğrenci olmak zor yardımlarınızı bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: