• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe balyaj için taban rengi???

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
Uzun zamandır bal köpüğü takıntım vardı, sonunda ulaşınca hevesim kaçtı ve yine değişiklik arayışlarına girmeye başladım.
Bu defa da krepe balyaj/ombre hair fikri kafamı çelmeye başladı.
Sizce bal köpüğü, krepe balyaj için çok açık bi taban rengi mi,bi anda iddialı sarı saçlara sahip olmak istemiyorum ,üstüne krepe balyaj olunca çok iddialı bi sarı saç mı olur?

Şayet öyleyse bal köpüğünden hevesimi alınca saçımı koyulaştırıp öyle krepe balyaj olayına girerim.
Ne önerirsiniz, genelde saçımı tek renk kullanan biri olarak böyle şeylere yabancıyım, kuaföre sorup kuaför gazına da gelmek istemiyorum, çok başım yandı..
Bilgisi ya da tecrübesi ya da fikri olanların yardımlarını bekliyorum:))

Uzun zamandır bal köpüğü takıntım vardı, sonunda ulaşınca hevesim kaçtı ve yine değişiklik arayışlarına girmeye başladım.
Bu defa da krepe balyaj/ombre hair fikri kafamı çelmeye başladı.
Sizce bal köpüğü, krepe balyaj için çok açık bi taban rengi mi,bi anda iddialı sarı saçlara sahip olmak istemiyorum ,üstüne krepe balyaj olunca çok iddialı bi sarı saç mı olur?

Şayet öyleyse bal köpüğünden hevesimi alınca saçımı koyulaştırıp öyle krepe balyaj olayına girerim.
Ne önerirsiniz, genelde saçımı tek renk kullanan biri olarak böyle şeylere yabancıyım, kuaföre sorup kuaför gazına da gelmek istemiyorum, çok başım yandı..
Bilgisi ya da tecrübesi ya da fikri olanların yardımlarını bekliyorum:))

dikkat çekici bişey olucağı kesin:1:

Back