• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama krepe balyaj hkkında

tuz_karabiber

Bebeğim büyüyor
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
1.505
35
158
slm arkadaslar sarı krepe\balyaj hakkında bilgi verir misiniz bende yaptırmayı düşünüyorum. birde bu renk saçı olan arkadaslar resim eklerse kuaförüme göstermem de yardımcı olabilirler diye düşünüyorm:40:

merhaba,ben düğünümden önce krepe balyaj attırdım ama çikolata kahvesi üzerine bakırımsı bir renk. daha doğrusu çikolata kahvesinin bi ton açığı bilmiyorum resim var mı bakarım bi.
kesinlikle tavsiye ederim süper doğal durdu. sanki güneşten açılmış gib. ayrı bir hava verdi. ama kuaförün de iyi yapabilmesi lazım.
sarı renk eğer düşünüyorsan siyah üzerine balyaj attırma bence. saç rengin açık kahve olsun.
kuaför bunu daha iyi bilir muhtemelen.

Krepeli balyaj daha doğal olur ama buradan sana resimde paylaşsak sen bu rengi çok da beğensen netice itibarı ile cildine gitmeyebilir o yüzden bu konuyu kuaförüne danış derim ve muhakkak balyajlarda dorelik olsun o şekilde daha hoş ve parlak duruyor...

birde kendi saçım zaten koyu kumral doğal gözükmesi için krepeli balyaj istiyorum ama forumda da kuaförün maharetine kalmış diyenler olmuş. saçım rezil olursa yoksa açık küllü kumral mı yapsam çok kararsız kaldım :50:

merhaba,ben düğünümden önce krepe balyaj attırdım ama çikolata kahvesi üzerine bakırımsı bir renk. daha doğrusu çikolata kahvesinin bi ton açığı bilmiyorum resim var mı bakarım bi.
kesinlikle tavsiye ederim süper doğal durdu. sanki güneşten açılmış gib. ayrı bir hava verdi. ama kuaförün de iyi yapabilmesi lazım.
sarı renk eğer düşünüyorsan siyah üzerine balyaj attırma bence. saç rengin açık kahve olsun.
kuaför bunu daha iyi bilir muhtemelen.

sevgili calimeros özel mesaj kutun dolu uyarısı veriyor özel mesaj alamıyorsun boşaltmalısın
sevgilerimle

Ben yaptırdım ve kesinlikle iyi ve doğal duruyo
ama açık bi renk secmen lazım sıyahta basıt durur.2. foto ısıktan dolayı turuncumsu gıbı ılkı asıl rengı ;)foto ekledım bı bak bakalım.gerçi istediğim renk kuzenimin saç rengi.Allah vergisi onun ki ama beceriksizler bu rengin yakınından bile geçemiyor :P

Eklentiler

• $rosss.JPG
    $rosss.JPG
    4,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $ht2nor3.jpg
    $ht2nor3.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 146
  • $Resim(1477).jpg
    $Resim(1477).jpg
    8 KB · Görüntüleme: 153
Son düzenleme:
ama açık bi renk secmen lazım sıyahta basıt durur.2. foto ısıktan dolayı turuncumsu gıbı ılkı asıl rengı ;)foto ekledım bı bak bakalım.gerçi istediğim renk kuzenimin saç rengi.Allah vergisi onun ki ama beceriksizler bu rengin yakınından bile geçemiyor :P

ht2nor alakan için teşekkür ederim.

kesinlikle çok güzel olmuş..
güle güle kullan.

bugün kuaföre gittim kesim uyguladı. haftaya da boyarız dedi ben krepeli balyajı ve gölgeyi sordum. sanırım gölge yaptırıcam ücret de 70tl dedi.
:51:

cnm ben krepe balyajı daha çok begeniyorum kulanımıda gölgeye göre daha kolay..krepe balyaj kendi saçın üzerine yada kendi saç rengine boyalı saç üzerine olluyor ondan saçın uzadıkca dipler sırıtmıyor..gölgeee ise kendi saç rengini kumral yada açık kahve tonlarında boyayıp üstüne gölge atıyorlar..bana sorarsan balyajj tabiiii gölgeyi çok istiyorsan yaptırr aklında kalmasınnn yapmadım demessin:)

cnm ben krepe balyajı daha çok begeniyorum kulanımıda gölgeye göre daha kolay..krepe balyaj kendi saçın üzerine yada kendi saç rengine boyalı saç üzerine olluyor ondan saçın uzadıkca dipler sırıtmıyor..gölgeee ise kendi saç rengini kumral yada açık kahve tonlarında boyayıp üstüne gölge atıyorlar..bana sorarsan balyajj tabiiii gölgeyi çok istiyorsan yaptırr aklında kalmasınnn yapmadım demessin:)

ya raziyem aslında bende doğal durması açısından krepeli balyaj istiyorum ama dediğim gibi tedirginliğim var şerit şerit durur diye.

Canım zaten krepe şerit şerit durmasın diye yapılıyor :34:
Gölgeden daha iyi duracağı kesin.
Aşk-ı Memnu'da ki Nur Aysan'ın(peyker) saçı buna bir örnek.Bi fotolarına bak.Hiç öyle şerit şerit durmuyor.ayrıca kendı saçımdan biliyorum.

Canım zaten krepe şerit şerit durmasın diye yapılıyor :34:
Gölgeden daha iyi duracağı kesin.
Aşk-ı Memnu'da ki Nur Aysan'ın(peyker) saçı buna bir örnek.Bi fotolarına bak.Hiç öyle şerit şerit durmuyor.ayrıca kendı saçımdan biliyorum.
sağol ht2nor yaptırınca olumlu olumsuz yazarım yine foruma :34:

Çok doğal görünüyor güle güle kullan canım benim...

Cok güzel olmus saclarin güle güle kullan. Cok dogal duruyor sanki güneste acilmis gibi. :8:
Kizlar krepe balyaj nasil yapiliyor? Kendimiz yapabilir miyiz? Kuaförler ne kadara yapar?
Ne cok sordum ya. :27: Ama cok hosuma gitti. :69: Benim dogal sac rengim ht2nor ayni senin dogal sac rengin gibi. Üzerine sari isiltilar hic fena olmaz. Hem dogal sac rengim de bozulmaz. Ama iste sacimda su an siyah boya var. Ah o olmasa neler yapardim ben bu saclara. :50:

Back