- 27 Şubat 2024
- 375
- 70
- 30
Merhaba adet tarihim 17 agustos başlangıç 22 agustos bitiş. Adetim çokca düzensiz hatta ilaç kullanmadan adet göremiyorum geçen ay duphaston kullandıgım daki adet tarihim yukarda yazdıgım şekildedir. 2.5 senelik evliyim ve hiç korunmadık. Adet bitiminden sonra ilk defa ovulasyon testine başladım 1 ve 2 eylül arası bel kasık agrım vardı ve testlerde pike çok yakındı değerlendirdim. bugün yaptıgım silikleşmeye başladı tahmini adete 11 gün var bugün öğlen kremsi yapıda beyaz yoğun bir akıntım geldi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Normalde bende böyle bir akıntı olmuyor. Bugün gelen kremsi akıntı harici Yumurta akı kıvamında akıntım çok gelmedi genelde açık sarı şefaf akıntım olur oda bazen oluyor bazen olmuyor.Bu ara da Adet bitiminden beri 2-3 günde bir ilişkiye devam ediyoruz.
yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim
Not: tüm tahlillerim normal hsg normal sperm testi normal. Sadece yumurtlama tembelliğim var pcos veya kisttim yok.
yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim
Not: tüm tahlillerim normal hsg normal sperm testi normal. Sadece yumurtlama tembelliğim var pcos veya kisttim yok.