Krempark Düzce Bücürük'te yapılan haksızlık !!!

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Düzce Krempark Bücürük mağazasından çocuklarım için gözlük aldım ama çocuklar takmama bile izin vermeyince telefon edip durumu açıkladım ,geri iade edeceğimi söyledim..Telefonda tamam dediler..Ama yüzyüze görüştüğümüzde geri iadeyi anca başka bir ürün alırsanız yaparız dediler..Halbuki tüketici haklarına göre 7 gün içinde şartsız şurtsuz iade hakkım var...Etiketlerini sökmeden ,gözlüklere en ufak zarar gelmeden geri vermek istedik..Satış fişini bile getirdik..Ama gözlük iade para geri ödeme olayı olmadı..Zorla bize başka birşey alın gözlük yerine baskısını yaptılar...Kesinlikle buradan alış veriş yapmamanızı öneriyorum ...!!!

ben nedense bücük mağazısını sevmiyorum. şikayetim var. com'a şikayet etmeyi denedin mi?

orayı bilmiyorum ama genel olarak aldığım ürün 1 tl lik bile olsa tüketici haklarımı bilirim ve iade etmek istiyorsam sonuna kadar savaşırım.Türkiye'de bizler üstüne düşmezsek genelde iade almamak için ellerinden geleni yapıyorlar.mango da bunlardan biri.neymiş outlet inden aldığın ürünü değişim ve iade edemiyormuşsun, olur mu öyle saçma şey yahu!bir kaç kere başıma geldi, neymiş fişin üzerinde de yazıyormuş..nerede yazarsa yazsın, sen giymediysen,etiketi üzerindeyse mecburlar...diretin bakın nasıl kuzu kuzu değişiyor, hatta iade bile alıyorlar...hakkımızı aramalıyız arkadaşlar, yoksa hep hakkımızı yemeğe hazır bir toplum güruhuyla yaşıyoruz maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…