Kremlin: Erdoğan, Putin'den özür diledi

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
Kremlin: Erdoğan, Putin'den özür diledi
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rus pilotun ölümü için Putin'den özür dilediğini açıkladı.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk F16'larının düşürdüğü Rus Su-24 uçağının pilotunun ölümü için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den özür dilediği belirtildi. Açıklama Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'dan geldi.

Peskov, "Devlet Başkanı Putin, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rus savaş uçağının düşürülmesi nedeniyle yaşanan durumu düzeltmek istediğini söylediği mesajı aldı" dedi. (Sputnik)

Putin, "Türkiye özür dilemeli" demişti

Rusya Devlet Başkanı Putin, uçağın düşürülmesi ile ilgili "Şimdiye kadar, Türkiye'den üst siyasi düzeyde özür, kayıpları telafi etme teklifi ve suçluları cezalandırma sözü duymadık" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN International'ın Putin'in "Türkiye özür dilesin" çağrısıyla ilgili soruya Erdoğan, "Özür dilemesi gereken bir taraf varsa biz değiliz. Hava sahamızı ihlal edenler özür dilesin. Rusya'dan özür dilemeyeceğiz" yanıtını vermişti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/558347/Kremlin__Erdogan__Putin_den_ozur_diledi.html#

yorum bekledikleriniz hala İsraille yapılan anlaşmayı da başarı sanıp onu allayıp pullamakla meşgul.
Ölen pilotlara tazminat vereceğiz daha bekleyin, konu para vermek değil tazminat demek resmi özür demek.Hani israilin yapmadığı ama bizimkilerin tazminat verilecek dediği gibi.
Ne hale geldik gelen vuruyor giden vuruyor.

bugün hain derler, yarın kahraman ilan ederler WanHeda'm Bilmiyor musun bizim milleti.. bak dün "eyyyy İsrail"di bugün kankayız

yarına gerek yok bugün özür diledi bugün anlaşöa imzalandı bugün Bravoo tarihi başarı manşetleri atıldı.
Yada önce manşetler atıldı sonra mı imza oldu karıştırdım artık

yarına gerek yok bugün özür diledi bugün anlaşöa imzalandı bugün Bravoo tarihi başarı manşetleri atıldı.
Yada önce manşetler atıldı sonra mı imza oldu karıştırdım artık

ben bir ara twitter da israile diz çöktürdü gibisinden bişi okudum ama uykuluydum zaar, bu kadar olamaz zira

ben bir ara twitter da israile diz çöktürdü gibisinden bişi okudum ama uykuluydum zaar, bu kadar olamaz zira
Yok bebisim dogru okumussun

"Türkiye ile İsrail anlaşmıyor. Reis "Şartlarımız bunlar! Böyle olacak!" diyor, İsrail kabûl edip boyun eğiyor. Hadise budur, gerisi algıdır."

"#GazzeAblukasıKalkıyor inşaallah.
İsrail yılanı sözünden döner mi?
Büyük ihtimal.
O zaman CB Erdoğan yine rezil eder mi?
En büyük ihtimal " via Fatih Tezcan

Karsimizdaki zeka bu malesef. Acisam mi katila katila gulsem mi ? Bugun cok mutluyum guliciimm

rezil eder derken? bu sefer etmiş yani ekmeğe mutluluk hormonu katıyorlardı değil mi?

Rusya ile papaz olduğumuz sırada bir foto vardı amcanın biri gaza gelmiş ertuğrul dizisini izlerken, başında kalpağı elinde silahı moskova'yı fethetmeye niyetlenmişti o ne düşünüyor şu an acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…