6 ay kadar önce çıkmış haber:
http://www.yeniakit.com.tr/haber/putin-erdogandan-ozur-diledi-110446.html
Bugünde gördük Erdoğan özür dilemiş. Hani dilemeyecektik.
Özür dilersek prestijimiz düşer
Özür dilersek başka bir ülkenin egemenliğini altına girmiş sayılırız diyenlerden yorum bekliyorum.
o dilemedi, mektubu ben yazdım Putine
Hain nasıl yaparsın bunu
Padişahın fermanı tiz kellesi vurula
bugün hain derler, yarın kahraman ilan ederler WanHeda'mBilmiyor musun bizim milleti.. bak dün "eyyyy İsrail"di bugün kankayız
bugün hain derler, yarın kahraman ilan ederler WanHeda'mBilmiyor musun bizim milleti.. bak dün "eyyyy İsrail"di bugün kankayız
yarına gerek yok bugün özür diledi bugün anlaşöa imzalandı bugün Bravoo tarihi başarı manşetleri atıldı.
Yada önce manşetler atıldı sonra mı imza oldu karıştırdım artık
ben bir ara twitter da israile diz çöktürdü gibisinden bişi okudum ama uykuluydum zaar, bu kadar olamaz zira
Yok bebisim dogru okumussunben bir ara twitter da israile diz çöktürdü gibisinden bişi okudum ama uykuluydum zaar, bu kadar olamaz zira
Yakınmış öyle diyorlar.hatta Doğu Perinçek'in ekibinin aracılık ettiği yazılmıştı Esad ile.Esadlada barışırlar mı acep
Yok bebisim dogru okumussun
"Türkiye ile İsrail anlaşmıyor. Reis "Şartlarımız bunlar! Böyle olacak!" diyor, İsrail kabûl edip boyun eğiyor. Hadise budur, gerisi algıdır."
"#GazzeAblukasıKalkıyor inşaallah.
İsrail yılanı sözünden döner mi?
Büyük ihtimal.
O zaman CB Erdoğan yine rezil eder mi?
En büyük ihtimal " via Fatih Tezcan
Karsimizdaki zeka bu malesef. Acisam mi katila katila gulsem mi ? Bugun cok mutluyum guliciimm
Yok bu mutluluk hormonundan da öte . Bu baska bi seyin kafasi ya da kafasızligi mi desekrezil eder derken? bu sefer etmiş yaniekmeğe mutluluk hormonu katıyorlardı değil mi?