Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben niveanın soft kremini kullanıorum beyaz ambalajı var ya ben böle bi krem görmedim süper bişi herkese tavsiye ederim denemek amaclı küçük bir kutu alıp denemelisiniz tavsiye ederim. babam bile beğendi :) hemde yüzünüze elinize heryere sürebilirsiniz çok güzel
kızlar benim cildim yaglı fakat son 2 hftadır cok elmacık kemiklerimin ustu yanaklarım cok kuruyo hatta pul pul oldu soyuluyo nivea yuz temizleme jeli nemlendirici kullanıyordum bıraktım .bepantene crem aldım 3 gundur suruyorum ama fayda etmedi. buradan okudugum kadarıyla sebamed iyiymiş sebamed ın kremını kullanıp memnun kalan var mı ?..bu kuruluk sanki hiç gecmicekmış gibi gelio bana sabah kalktıgımda kabuk kabuk oluo yuuzum..
kızlar benim cildim yaglı fakat son 2 hftadır cok elmacık kemiklerimin ustu yanaklarım cok kuruyo hatta pul pul oldu soyuluyo nivea yuz temizleme jeli nemlendirici kullanıyordum bıraktım .bepantene crem aldım 3 gundur suruyorum ama fayda etmedi. buradan okudugum kadarıyla sebamed iyiymiş sebamed ın kremını kullanıp memnun kalan var mı ?..bu kuruluk sanki hiç gecmicekmış gibi gelio bana sabah kalktıgımda kabuk kabuk oluo yuuzum..
Benim cildim hassas ve kuru.Şimdiye kadar kullanmadığım nemlendirici kalmadı. 2 hafta önce aktardan kayısı çekirdeği kremi aldım,müthiş güzel.Ayrıca gözaltı ma da kullanıyorum,gözlerim hiç yanmıyor.Temizleyici olarak rebacid sıvı temizleyici çok güzel.Makyajdan eser kalmıyor.
Selam arkadaslar ben la roche posay kullanıyorum .bitmişti bugun yeni 3 lü setini aldım .gayet memnunum cildim yaglı vede sivilceye müsait. kurutmadan güzel temizliyo
yves rocherin su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum bıoterm yazıyor üstünde sanırım
yüzümü önce sebamed sıvı sabunla yıkıyorum temizleme süngeriyle tabiki sonrada nemlendiricimi sürüyorum göz altlarımada aklıma geldikçe niveanın gözaltı kreminin içine evigen ampul kırdım onları kullanıyorum
yves rocherin toniği var fıs fıslı onu kullanıyorum memnunum
hayatımda ilk defa bir nemlendirici kremi sevdimmm :dance::dance: şidetle tavsiye ederim
canm nıvea zamanla karartır haberın olsun dermokozmetık bı urun kullanmanı önerrm ben babe marka kullanıyorum 50 ml ve 3 aydr kullanıyorum daha yarıdayım ancak bence cıldıne dahacıddı bı krem kullansan daha ıyı bı yatırım olur