Cilt Bakımı Ürünleri krem ve nemlendirici öneriniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ayl@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
382
2
Arkadaşlar,
el, yüz ve vücut için krem, nemlendirici ve temizleyici olarak ne öneriyor sunuz lütfen paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.

canım ben yves rocherin su bazlı kremini kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca el kremi olarak avon gerçekten iyi tavsiye ederim

Canım ben 1 aydır sebamedin normal ciltler içn olan nemlendiricisini kullanıyorum..Çok memmunum. Keşke daha önce alsaydım diyorum..Bildiğin kremlere benzemiyor görüntüsü jel gibi içinde ufak yeşil tanecikler var...Üzerinde sebamed Visio (for oilyto normal skin) 50 ml yazıyor..Zaten sabununu kullanıyordum benim cildim hassas diğer sabunlar kurutuyo bu iyi geliyor tavsiye ederim herkese..El kremi avonun güzel bu ayın kataloğunda bir alana bir bedava ücreti 8.50 ytl kaçırma derim:sm_cool:

Benim cildim hassas ve kuru.Şimdiye kadar kullanmadığım nemlendirici kalmadı. 2 hafta önce aktardan kayısı çekirdeği kremi aldım,müthiş güzel.Ayrıca gözaltı ma da kullanıyorum,gözlerim hiç yanmıyor.Temizleyici olarak rebacid sıvı temizleyici çok güzel.Makyajdan eser kalmıyor.:nazar:

şehrazat kayısı çekirdeği kreminin markası ne ve hangi cilt tipleri kullanabiliyo

yalnız herkesin cilt tipi farklıdır sizin cildiniz yağlıysa sakın kaysı yağı falan kullanmayın sivilcelerden geçilmez haberiniz ola cilt yaşıda önemli tabi eğer çok kuru bir cilde sahipseniz ve çizgilerinizde varsa kayısı yağı gevşeticektir yinede uzmandan bilgi almanızı tavsiye ederim özellikle eczane de olan dermokozmetik ürünleri tercih edin lütfen
sevgiler...

Şekerler, Avonun katoloğunda gördüm az önce gece ve gündüz kremi, detaylı bilgi yok, yanında vücut losyonu ve el kremi hediyesi olan şu kremler. Bu kremleri (gece ve gündüz) kullanan var mı, ele de yüze de uygulanabilir mi?

kızlar benim cildim yaglı fakat son 2 hftadır cok elmacık kemiklerimin ustu yanaklarım cok kuruyo hatta pul pul oldu soyuluyo nivea yuz temizleme jeli nemlendirici kullanıyordum bıraktım .bepantene crem aldım 3 gundur suruyorum ama fayda etmedi. buradan okudugum kadarıyla sebamed iyiymiş sebamed ın kremını kullanıp memnun kalan var mı ?..bu kuruluk sanki hiç gecmicekmış gibi gelio bana :KK43::KK43: sabah kalktıgımda kabuk kabuk oluo yuuzum..

ben niveanın soft kremini kullanıorum beyaz ambalajı var ya ben böle bi krem görmedim süper bişi herkese tavsiye ederim denemek amaclı küçük bir kutu alıp denemelisiniz tavsiye ederim. babam bile beğendi :) hemde yüzünüze elinize heryere sürebilirsiniz çok güzel

Selam arkadaslar ben la roche posay kullanıyorum .bitmişti bugun yeni 3 lü setini aldım .gayet memnunum cildim yaglı vede sivilceye müsait. kurutmadan güzel temizliyo

ben niveanın soft kremini kullanıorum beyaz ambalajı var ya ben böle bi krem görmedim süper bişi herkese tavsiye ederim denemek amaclı küçük bir kutu alıp denemelisiniz tavsiye ederim. babam bile beğendi :) hemde yüzünüze elinize heryere sürebilirsiniz çok güzel

canm nıvea zamanla karartır haberın olsun dermokozmetık bı urun kullanmanı önerrm ben babe marka kullanıyorum 50 ml ve 3 aydr kullanıyorum daha yarıdayım ancak bence cıldıne dahacıddı bı krem kullansan daha ıyı bı yatırım olur

kızlar benim cildim yaglı fakat son 2 hftadır cok elmacık kemiklerimin ustu yanaklarım cok kuruyo hatta pul pul oldu soyuluyo nivea yuz temizleme jeli nemlendirici kullanıyordum bıraktım .bepantene crem aldım 3 gundur suruyorum ama fayda etmedi. buradan okudugum kadarıyla sebamed iyiymiş sebamed ın kremını kullanıp memnun kalan var mı ?..bu kuruluk sanki hiç gecmicekmış gibi gelio bana :KK43::KK43: sabah kalktıgımda kabuk kabuk oluo yuuzum..

arkadasım bepantene nın uzun surelı kulanımında tuylenme yaptıını soyleyen cok fazla yazı var burda ben kullanıpda demıyorum ama kullananlar hep bu fıkrı soyluyolar bakar araştırırsan ıyı olur bence ayıca demokozmetık urunlerden vazgecmeyın sevgıler

yves rocherin su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum bıoterm yazıyor üstünde sanırım

yüzümü önce sebamed sıvı sabunla yıkıyorum temizleme süngeriyle tabiki sonrada nemlendiricimi sürüyorum göz altlarımada aklıma geldikçe niveanın gözaltı kreminin içine evigen ampul kırdım onları kullanıyorum

yves rocherin toniği var fıs fıslı onu kullanıyorum memnunum

hayatımda ilk defa bir nemlendirici kremi sevdimmm :dance::dance: şidetle tavsiye ederim

canım ben simdi clinique 3 lü setini kullanıyorum memnunum
ama nemlendirici olarak kullandıgım markalarda en cok avene hydrance optimals diye bi nemlendirici var onu sevdim cok iyi
el kremi olarak neutregena cok iyi bence

canım aynı sorunu bende yasıyodum aynen bende bepanthene aldım 10 gün falan kullandım tüylenme yaptı ve pek etkiside olmadı
peeling falan hiç etki etmiyodu pul pul kalıyodu cildim
simdi clinique setini kullanıyorum sorunumu cozdu benim

Benim cildim hassas ve kuru.Şimdiye kadar kullanmadığım nemlendirici kalmadı. 2 hafta önce aktardan kayısı çekirdeği kremi aldım,müthiş güzel.Ayrıca gözaltı ma da kullanıyorum,gözlerim hiç yanmıyor.Temizleyici olarak rebacid sıvı temizleyici çok güzel.Makyajdan eser kalmıyor.:nazar:

canım benim arkadasım kullanıyodu nem olarak iyi geldi onada
fakat esmersen dahada karartıyo haberin olsun pek günese cıkmammak gerekiyo onla sanırım

yves rocherin su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum bıoterm yazıyor üstünde sanırım

yüzümü önce sebamed sıvı sabunla yıkıyorum temizleme süngeriyle tabiki sonrada nemlendiricimi sürüyorum göz altlarımada aklıma geldikçe niveanın gözaltı kreminin içine evigen ampul kırdım onları kullanıyorum

yves rocherin toniği var fıs fıslı onu kullanıyorum memnunum

hayatımda ilk defa bir nemlendirici kremi sevdimmm :dance::dance: şidetle tavsiye ederim

canım bende aynısını kullanıyorum nemlendirmesi çok iyi ve ayrıca su bazlı olduğu için sivilcede yapmıyor seninle aynı cilt bakımımız canım sebamed likit jelde çok iyi geldi bana nivea göz kremi kullanıyorum

canm nıvea zamanla karartır haberın olsun dermokozmetık bı urun kullanmanı önerrm ben babe marka kullanıyorum 50 ml ve 3 aydr kullanıyorum daha yarıdayım ancak bence cıldıne dahacıddı bı krem kullansan daha ıyı bı yatırım olur

çok teşekkür ederim önerilerini dikkate alacağım cnm saol a.s.

valla el kreminde şiddetle body shop un kenevirli el kremini tavsiye ederim.hatta ayak kremini de aldım.ellerim pamuk gibi ve gün boyuuda koruyor.yani elimi yıkasam bile yağlandırmadan ellerim nemli.çok beğendim valla

X