- 12 Mayıs 2022
- 294
- 185
-
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
Merhem daha iyi zaten sedefler için. Ama kortizonlu merhemleri kullanmasanız daha iyi. Daha çok artmasına sebep oluyorlar sedeflerin.
Ya bu sayfada psorcutan krem kullanıp geçtigini yazanları görmüştüm ondan krem olanını aldım ama merhemi vermiş eczacı. İnşallah aynıdır. Ve bu krem kortizonsuz diye biliyorumMerhem daha iyi zaten sedefler için. Ama kortizonlu merhemleri kullanmasanız daha iyi. Daha çok artmasına sebep oluyorlar sedeflerin.
Benimkiler de cozutuk bu ara, mevsimsel muhtemelen. Yallah immunoloji uzmanınaAylardır kullanım
Cıks yani. Etki etmedi
Napayım ben bu sedefleri
Ahahaha kortizon bombası yav psorcutan. Kim diyor kortizonsuz diyeYa bu sayfada psorcutan krem kullanıp geçtigini yazanları görmüştüm ondan krem olanını aldım ama merhemi vermiş eczacı. İnşallah aynıdır. Ve bu krem kortizonsuz diye biliyorum
İnternette kortizon yok diyor amsAhahaha kortizon bombası yav psorcutan. Kim diyor kortizonsuz diye
İmmunolojiyi ben bir tek senden duyuyorum. Gitsem benle alakası yok der gibi geliyorBenimkiler de cozutuk bu ara, mevsimsel muhtemelen. Yallah immunoloji uzmanına
Git bi dene bence. Ben şimdi kendimde o gücü bulabilirsem yeni bir tedaviye başlicam muhtemelen, telefonda görüştüm doktorumla da gidemedim daha o yüzden ayrıntıları bilmiyorum. Risklere bakıp karar vericem. İşe yararsa ki yarar da ne kadar süreyle yarar ona bakcez, buraya yazarım. Diyabetlilerin insülini gibi minnak iğneler yapacakmışım kendimeİmmunolojiyi ben bir tek senden duyuyorum. Gitsem benle alakası yok der gibi geliyor
İmmunolog naptı peki ?Git bi dene bence. Ben şimdi kendimde o gücü bulabilirsem yeni bir tedaviye başlicam muhtemelen, telefonda görüştüm doktorumla da gidemedim daha o yüzden ayrıntıları bilmiyorum. Risklere bakıp karar vericem. İşe yararsa ki yarar da ne kadar süreyle yarar ona bakcez, buraya yazarım. Diyabetlilerin insülini gibi minnak iğneler yapacakmışım kendime
Bağışıklığımı düşürüyor işte bağışıklık baskılayıcılarla. Düşünce lezyonlar geçiyor.İmmunolog naptı peki ?
Bağışıklığımı düşürüyor işte bağışıklık baskılayıcılarla. Düşünce lezyonlar geçiyor.
Lezyonlarının arttığı dönemde hasta olmaman gerekir aslında. Ben olmuyorum hiçE bu da kötü değil mi
Ben zaten hep hastayım
Gittiğim cilt doktoru da grip vs olunca lezyonlar coşar demişti ki öyle oluyorLezyonlarının arttığı dönemde hasta olmaman gerekir aslında. Ben olmuyorum hiç
İşte dr bakıyor ölçüyor biçiyor, değerlerini falan kontrol ediyor ona göre ilaç ya da doz ayarlıyor. O kadarına hakim değilim mevzunun. Çok da öğrenmek için uğraşmadım çünkü değerlere taktım mı bu niye düşük bu niye yüksek diye kafayı yeme aşamasına geçiyorum
Benim tam tersi hasta oluyorsam azalıyorGittiğim cilt doktoru da grip vs olunca lezyonlar coşar demişti ki öyle oluyor