Gebeliğe Hazırlık krem seklinde akinti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tokalak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
480
272
53
31
oncelikle Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. bugun adet gunUm normalde hep gecikir duzensizim asiri derece de yumurta tembelligi vs falan var . ay olarak gunumu doldurdum ve bikac gundur kasik batmalarim vardi bugunde yogun akinti yasadim kremimsi seklinde akintilarim da oldu bu konuda bilgisi olan.arkadaslar acaba gebelikte belirti var mi bu sekilde test yapsam cikar mi cunku haftalarca olmadigim oluyo ve negatif goruyordum bu belirti olabilir mi.yada yunurtlama midir

Merhaba ayni bende sizin gibiyim adetten bir hafta once kasik agrilari bicak batma hissi krem şeklinde akinti acaba hamile miyim diye dusundum adet günümün gelmesini zor bekledim bugun adetim uc gun gecti belirtiler hala devam ediyor bugun hem erken gebelik testi hemde kaset test yaptim ikiside negatif simdi de adet gelsin diye ugrasiyorum sogan suyuna basliycam belki sizde farkli olur her bunye birbirine benzemez ama krem şeklinde akinti bendede olmustu sonuc Boyle hakkimizda hayirlisi

anladim canim hayirlisi olsun bizde temas halindekiler hep korona cikti acaba ondan mi diye de dusunuyorum ama akinti alakasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…