- Konu Sahibi KARARSIZLAR
-
Eki Görüntüle 1157960
yatak odası takımımız bu. duvar rengi için yeşil istiyoruz ama tonuna karar veremedik. yapı marketlerde boyanmış duvar parçalarını görmeye çalıştık ancak mentol buğusunun örneği yoktu.
buz beyazı ve mentol buğusu arasında kaldık son aşamada. bu renkleri gören, bilen ya da farklı önerisi olan var mı acaba?Eki Görüntüle 1157966
:26::26::26::26::26:
canım sectigin model ve renk cok güzel zevkli hatunsun bellikoydugun renklere baktımda metol yeşili çok güzel ve düşününce harika olur yinede sen bilirsin hayırlı ugurlu olsun
teşekkür ederim.sade ve açık renk bulmaya çalışınca model böyle oldu, içimize de sindi bir de gelse evde görsek çok güzel olacak. hiç o renkte gözümle duvar görmediğim için arada kaldım hatta nişanlım da aynı durumda. farklı gözlerden yorum alınca insan daha rahat karar verebilir diye umuyorum.
yani insan kararsız kalıyor canım başta sectigin model gercekten çok güzel modeli hiç bir zaman gecmiyecek tarzda birşey mentol yeşiline boyasan bile eger begenmezsen degiştirsiniz sonuçda mobilya aynı kalıcak mutluluk huzurla oturun inşallahyatak odası böyleyse oturma odan mutfagın banyon nasıl olur acaba ???? kesin komşu çatlatan olur
kira evindeyiz banyo-mutfak bizim seçimimiz değil malesef. oturma grubu da en rahatından ve fonksiyonelinden diyeyim. tek hedef rahatlık ve sadelik,e tabii bir de uygun fiyata almak:) herkes ağız tadıyla kullansın aldıklarını, yaptırdıklarını. bizim gibilere de günün birinde ev nasip olsun diyelim:)
evet canım bizde evlendigimizde kira evine çıktık bende idare etmek için ucuz yatak odası ve cekyat grubu aldım sadece düşün şükür keni evimi alınca yeniden eşya aldım insan kendi evine eşya alınca çok da mutlu hissediyor ben dekor bakımından demiştim canım güzel dekore edersin
ailemle oturduğum eve aldığım, yaptırdığım şeylerde o mutluluğu tattığım için çok iyi anlıyorum dediklerini. bir de şimdi kira evi alırken hep "ya bir sonraki eve olmazsa"tereddütü yaşadım başta sonra da hem zevkimize göre, hem de ortalama evlere sığacak şekilde almaya karar verdik. bakalım inşallah büyük pişmanlıklar olmaz. çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
mentol buğusu en çok yakışan renk olacak gibi. bambu da hoşuma gitti ama soluk biraz.
buz beyazı da çok renksiz göründü gözüme.
çok güzel olacak gibi duruyor bitmişini de koy canım
Eki Görüntüle 1157960
yatak odası takımımız bu. duvar rengi için yeşil istiyoruz ama tonuna karar veremedik. yapı marketlerde boyanmış duvar parçalarını görmeye çalıştık ancak mentol buğusunun örneği yoktu.
buz beyazı ve mentol buğusu arasında kaldık son aşamada. bu renkleri gören, bilen ya da farklı önerisi olan var mı acaba?Eki Görüntüle 1157966
:26::26::26::26::26:
Bambu yaprağını hiç düşündünüz mü tatlım buz beyazı da oldukça güzel zevkli seçimler
Bambu yapragini 3 yildir düşünüyorum canimannemlerin evi tadilat yaptirdigimizda tanismistim ama koyu bir renk ileride bool güneşli genis bir evim olursa kurtulamaz benden
Ekranda gördüğüm kadarıyla harika bir renk ama yakından görmedim dediğin gibi duvarda koyu durabilir diğer renkler seçtikleriniz daha ferah hoş olacaktır bol güneş alması gerek diğer renkler için ama bambuya bittim
Ekranda ve kartelada acik duruyor ama duvarda boyanmisinin tonu epey koyu maalesef,ama insanin gozu kayiyor baktikca
Cok sag ol bilgiler icin, renklerin etkisine taktim ben de ama bunu duymamistim. Buzbeyazi epey ferah duruyordu mentolun boyanmis halini goremedik maaleef nisanlim kremle daha kontrast yaratitigi soyluyor bir yandan Marshall in sitesinde oda secip deniyorsun ama renkler pc de cok yaniltici olabiliyor kuracekecegiz bu gidisleAnladım canım kapatabilir o zaman odayı bir de yatak odası çok önemliymiş ferah olması için bak geçen gün uğradığım bir mağazada iç mimar söyledi uyumadan 10-15 dakika önce beklenilen süreç var ya kafamızı boşaltığımız düşündüğümüz o süreçte ferah bir yerde uyumak aydınlık kafan daha rahat uyuyormuşsun etkisi oluyormuş sabah uyandığında tekrar kendine gelmen toparlaman yine odanın etkisi çokmuş mimar hepten beyaz döşemiş yatak odasını yani beyaz beni sıkar bir süre sonra nevresimleri bile beyazmış düşün ama elimizden geldiğince ferah renkler hoş duracaktırbuz beyazına bayıldım ayrıca mentol yakından görmek gerek nasıl duruyor acaba :44:
Cok sag ol bilgiler icin, renklerin etkisine taktim ben de ama bunu duymamistim. Buzbeyazi epey ferah duruyordu mentolun boyanmis halini goremedik maaleef nisanlim kremle daha kontrast yaratitigi soyluyor bir yandan Marshall in sitesinde oda secip deniyorsun ama renkler pc de cok yaniltici olabiliyor kuracekecegiz bu gidisle
Yanıltıcıdır tahmin edebiliyorum canım bende biraz renklerden falan bahsettim mesela özellikle beyaz,açık pembe,açık mavi belki aralarda böyle farklı tonları vurgulayabilirsiniz dedi senin beğendiğin yeşiller açık turkuazlar falan zaten insan baktığında bir ferahlık geliyor içine değil mi evine onu yansıttığını düşün işte bence çok güzel olacak içini ferah tut sen
Dogru diyorsun canim, netten gorsellere baktim epeyce krem rengiyle en ucuk degil de bir ton koyusu daha hos gorundu gozume renkleri soyledik ustaya sonuc nasil olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?