Kizlar merhaba ben bir yillik evliyim bebis istiyoruz pco yuzunfen tedavi oluyorum rahim filmine kdr cektirdim ama hala olmadi maalesef. Bide birz cnm tatli sanirim iliskide cok az arko elkremi vs. Kremler kullaniyoruz bu engellermi sonradan aklima geldi vok uzuldum belkide o eengelliyor dige bilen varsa yazin nolur bende anne olmak istiyorum
Kizlar merhaba ben bir yillik evliyim bebis istiyoruz pco yuzunfen tedavi oluyorum rahim filmine kdr cektirdim ama hala olmadi maalesef. Bide birz cnm tatli sanirim iliskide cok az arko elkremi vs. Kremler kullaniyoruz bu engellermi sonradan aklima geldi vok uzuldum belkide o eengelliyor dige bilen varsa yazin nolur bende anne olmak istiyorum
kullanmayın kimyasal onlar enfeksiyon kaparsınızkayganlaştırıcı alın eczaneden :26:
Peki gebeligi engellemismidir ya kullanmicm artik ztn cok üzüldüm belki de o da engelliyor
Canim ben dr mu sordum bebek yağı krem gibi şeyler onermiyorlar iliskide kullanilmamasi pko olduğunu söylüyorsun hormon degerlerin normal mi çıktı peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Him bence o etkiliyor ama sen yine farklı birşey kullanma spermleri oldurebilir ayrıca mantar oluşur birde onunla ugrasirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fayda etmiyor tabi ama kolaylastrmak icin kayganlastirici gibi düşünmüştüm ama snra zarari olur mu diye düşündüm sizce bu engellemis olabilirmi
preseed kullan canım hem kayganlaştırıcı hemde kolay hamile kalma özelliği varmış.bi araştır istersen.
Kremmi o da nerden alabilirim cnm sen kullaniyormusun var mi bilgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?