• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

krem kullanmak sakincalimi?

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Kizlar merhaba ben bir yillik evliyim bebis istiyoruz pco yuzunfen tedavi oluyorum rahim filmine kdr cektirdim ama hala olmadi maalesef. Bide birz cnm tatli sanirim iliskide cok az arko elkremi vs. Kremler kullaniyoruz bu engellermi sonradan aklima geldi vok uzuldum belkide o eengelliyor dige bilen varsa yazin nolur bende anne olmak istiyorum:(

Kizlar merhaba ben bir yillik evliyim bebis istiyoruz pco yuzunfen tedavi oluyorum rahim filmine kdr cektirdim ama hala olmadi maalesef. Bide birz cnm tatli sanirim iliskide cok az arko elkremi vs. Kremler kullaniyoruz bu engellermi sonradan aklima geldi vok uzuldum belkide o eengelliyor dige bilen varsa yazin nolur bende anne olmak istiyorum:(

Kremm mi:eek: neden krem fayda mı ediyor içinize kimyasal madde giriyor bence biran önce bu alışkanlıgı bırakmalısınız

arko krem yerine kayganlaştırı kullanabilirsiniz ..

Fayda etmiyor tabi ama kolaylastrmak icin kayganlastirici gibi düşünmüştüm ama snra zarari olur mu diye düşündüm sizce bu engellemis olabilirmi

kullanmayın kimyasal onlar enfeksiyon kaparsınız :50: kayganlaştırıcı alın eczaneden :26:

Canim ben dr mu sordum bebek yağı krem gibi şeyler onermiyorlar iliskide kullanilmamasi pko olduğunu söylüyorsun hormon degerlerin normal mi çıktı peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kremler tamemen sakıncalı kayganlaştırıcılarda hamilelikği engelliyor , hatta tükürük bile spermleri öldürüyor . bence vaj. muayenede kullanılan jel daha az sakıncalı olabilir.

Canim ben dr mu sordum bebek yağı krem gibi şeyler onermiyorlar iliskide kullanilmamasi pko olduğunu söylüyorsun hormon degerlerin normal mi çıktı peki

Fsh flan normal cnm ama bn ilcsiz adet olamıyorum söktürücü ile oluyorum yumurtslik tembelliği var sdece iki ay klomen denedik snra bn gorumceme anlattim durumu o da kndi doktorna gtrdu menogon igne verdi olmadi en sn rahim filmi cekildim. Bu ay kndi doktoru ma gttim klomen verdi yine sbh iki aksm iki pzrtsi gitcm bakalim yine Offffffffffffffffffffffff; (

Him bence o etkiliyor ama sen yine farklı birşey kullanma spermleri oldurebilir ayrıca mantar oluşur birde onunla ugrasirsin

Him bence o etkiliyor ama sen yine farklı birşey kullanma spermleri oldurebilir ayrıca mantar oluşur birde onunla ugrasirsin

Off cok uzuldum simdi yaa kremsizde denedik oldu ama ilk basta zor oldu bid daha kullanmam ztn

Fayda etmiyor tabi ama kolaylastrmak icin kayganlastirici gibi düşünmüştüm ama snra zarari olur mu diye düşündüm sizce bu engellemis olabilirmi

preseed kullan canım hem kayganlaştırıcı hemde kolay hamile kalma özelliği varmış.bi araştır istersen.

Kremmi o da nerden alabilirim cnm sen kullaniyormusun var mi bilgin

bn bu sitede bi topikten okudum.eczanelerde varmış.birde hamilelik paketi olarak geiyo ovulasyon testi hamilelik testi ln 105 diyo nette.bnde almak istiyorum bir dahaki aya denemeyi düşünüyorum.herşeyi denedim onuda deniyim :)

Hamilelik istiyorsanız her türlü kayganlaştırıcı vs uzak durmalısınız. Tükürük bile engeller. Jel niye kullanıyorsunuz ki, iyi bir ön sevişme yeterli olur kanımca. Yani aslında onu kullanmadan da kaygan oluyordur canım.

Back