onları da ekleyınce 7 parfümüm oluyor en ıyısı 4 ay arayla alayımSen benden daha betersin kuzucumm
the one vanilyamsı bi koku chance da ya tarifi yok bence chance'ın bambaşka bişey bu ya anlatılmaz yaşanır ya hani öyle bişey bukafamı karıştıran bu oluyo benim zaten
Chance özel oluyo bu durumda ozaman 3 parfüm olucak chance çok özel durumlardaHoşbuldum kuzucumaa bak eşin beğeniyosa o zaman bişey diyemicem en önemlisi onun beğenmesi
onları da ekleyınce 7 parfümüm oluyor en ıyısı 4 ay arayla alayımdaha bı tane daha var da yazarsam artık ayıp yani
MantıklıChance özel oluyo bu durumda ozaman 3 parfüm olucak chance çok özel durumlarda
The beat yaz kış kullanırım ben bunu bıkmam ki
Envy me de bu güzel parfümlerin yanı sıra ekstra bir koku olarak kalsın ozaman
Parfumkolik olduk resmenonları da ekleyınce 7 parfümüm oluyor en ıyısı 4 ay arayla alayımdaha bı tane daha var da yazarsam artık ayıp yani
Rose the one'ı nedense ben biraz acı buldum.. sanki gülle hiç alakası yok bu parfümün yaBirde rose the one ın vardı senin dimi bir deneyemedm onu ama ben
Rose the one'ı nedense ben biraz acı buldum.. sanki gülle hiç alakası yok bu parfümün ya
Ben çok güzel yorumlar okumuştum hakkında ama deneyemedm doğrudur dediğinRose the one'ı nedense ben biraz acı buldum.. sanki gülle hiç alakası yok bu parfümün ya
Benim kokular burberry the beat chancel chance bide envy me hepsinde pembe biber var cay var.. chance cay yerine paçuli var bitek birde ekstra olarak vanilya var oda zaten parfüme enfes bi tatılık katıyo.. bak şimdi tatlı dedim ya akla hemen bal gibi şeker gibi şeyler gelir dimirose the one hastasıydım noldu da vazgectım bılmıyorum..
nuraycım 7 olmaz ya..5e ındırırım bunu ben
şöyle kremsi oturmus bır kokuda karar kılayım da
İsmi rose the one ama gülle pek ilgisi gelmedi valla bana :) hani gül kokusudur diye bakma çok değişik bi kokusu var bu parfümün balımBen çok güzel yorumlar okumuştum hakkında ama deneyemedm doğrudur dediğin
Benim kokular burberry the beat chancel chance bide envy me hepsinde pembe biber var cay var.. chance cay yerine paçuli var bitek birde ekstra olarak vanilya var oda zaten parfüme enfes bi tatılık katıyo.. bak şimdi tatlı dedim ya akla hemen bal gibi şeker gibi şeyler gelir dimiyok ben bu chance'ı tarif edemiyorum yaa
Baskın gül kokusu sevmiyorum aslında kuzucukİsmi rose the one ama gülle pek ilgisi gelmedi valla bana :) hani gül kokusudur diye bakma çok değişik bi kokusu var bu parfümün balım
İsmi rose the one ama gülle pek ilgisi gelmedi valla bana :) hani gül kokusudur diye bakma çok değişik bi kokusu var bu parfümün balım
Ben not alıyım bunu biyere yazıyım yoksa gider aklımdan beynim döndü iyice zatiibak sen şeyi de dene lısntand magic guerlaın ,,temiz ötesi kalıcı pudra krem ne dersen artık kuzum
Sen seversin ozaman bitanemBaskın gül kokusu sevmiyorum aslında kuzucuk
Ben not alıyım bunu biyere yazıyım yoksa gider aklımdan beynim döndü iyice zatii
Benim burnum alamadı gül kokusunu yavyok yok bence rose the one gülün en temiz en pudralı hali..ısparta gülü gıbı yanı ben yıllarca kullandıgım ıcın sıkıldımhatta ödüllü parfümmüş en guzel gul kokusu dıye
Aldım aldım telefonda notlara yazdım bidebence not al,,yedegınde dursun the beatten daha güzel hatta :)