Ay bayiliyorum ben o deodorantlara seffaf sisedeki sivi deodorant aah bide kalici olaydi iyiydi klasik nivea kokusuna hayranim zaten..Canm acik parfum alip alkol sikacagina ustune niveanin parfumu var migroslarda 10 tl ye temizlikk krem kokuyo bence onu al
kalıcılıgı yokAy bayiliyorum ben o deodorantlara seffaf sisedeki sivi deodorant aah bide kalici olaydi iyiydi klasik nivea kokusuna hayranim zaten..
Kesinlikle canim haklisinkalıcılıgı yok
aynen canım sırf temizlik kokuyo.. evet kalıcılıgı yok ama doldurma parfum alıp kendimi alkole boğacağıma bunu alırım tercihen
Kesinlikle canim haklisin
Bide dalinin bebek kolonyalari var onlarda nivea nin seffaf deodoranti gibi alkol yok icinde pispisli :)) hemde cok temiz kremsi kokular ben mystic olani (Mor sise) cok seviyorum :)))
Ben alır almaz şişesini yarılamıştım:) şuan pek sıkmıyorum ama yumuşak kokusunu çok seviyorum gerçekten bonus bir koku herkesin seveceği tarzda.Aayy evet yaa ben bayildim bu parfume yeni denedim daha carpildim vallahi :)) oyle enfes ki hic baymiyo insani yaa asik oldum resmen
Evet canim ya bende almaliyim bu parfumu mutlaka :))Ben alır almaz şişesini yarılamıştım:) şuan pek sıkmıyorum ama yumuşak kokusunu çok seviyorum gerçekten bonus bir koku herkesin seveceği tarzda.
Dimii tamamen krem kokuyor bu parfüm ama bende hiç kalıcı olmamıştıYaa bu arada Lacoste Pour Femme de müthiş kremsi kokuyor. Geçen gün denedim kesinlikle yazın bunu kullanacağım
Evet Edp olmasına rağmen kalıcılığı 3 saat bende de. Ama o kokusu için bile alınabilir:) bol bol sıkarım ben zatenDimii tamamen krem kokuyor bu parfüm ama bende hiç kalıcı olmamıştıben missperadan almıştım bi ara 30 ml parfümler 29.90 tlydi. 30 ml alıp kullandım bayıldım öyle güzel bir kokuki ama hiç kalıcı olmadı.. keşke kalıcı olsaydıda hayatımın tek parfümü olsaydı nekadar isterdim..
Evet the beat aşkım benimkrem kokusu deyine lacoste pour femme ve burberry the beat geliyo hep akla.ikisi de gerçekten hoş kokular. baet daha kalıcı
Evet kuzum kesinlikle hiç bir kokuya benzemiyor taklidi yok eşsiz bir koku ben bu parfümle tanındım çevremde vazgeçemiyorum bitürlü.. geçmekte istemiyorum tabiside..bi dönem beat i severek kullandım ben de.tabi senin gibi aşkla olmasa da.
ama çevremdekileer ne zaman benden herkeste olmayan degişik tarzda koku tavsiyesi isteseler hep bunu öneririm.
bana göre oldukça farklı ve karakteristik bi koku.hani herkeste bulamazsın ama nerde duysan tanır ne oldugunu bilirsin.pek benzeri yok.
Kesinlikle narciso rodriquezArkadaslarr ben mis gibi krem kokan bir parfum istiyorum ama acik alicam bu sefer cunku daha yeni iki tane orjinal aldim onerilerinizi bekliyorum
1-2 saat sonraki hali evet biraz kremsileşiyor. Ama ilk sıkıldığında gelen pembe biber notası ve turunçgili yoğunluğuyla pek kremsi olmuyorChanel chance da bana hafiften kremsi geliyor kızlar acaba bitek benmi öyle düşünüyorum..
Aynen aynen :) İlk sıkıldığında değil de saatler sonraki son hali kremsi kokuyor dimi sencede :)) Bitek ben böyle düşünmüyomuşum demekki :))1-2 saat sonraki hali evet biraz kremsileşiyor. Ama ilk sıkıldığında gelen pembe biber notası ve turunçgili yoğunluğuyla pek kremsi olmuyor