Chopard Wish canim wish sekerli bi koku degil mi
aynen canim ger yerde dpninkini onermisler ben de dpden aliyorum hep acik parfumlerimi zaten sen kullaniyor musun bu kokuyu dpdennoa...ilk sıktığında pudra çicek gibi gelsede kaldıkca krem kokusuna dönüyor..ama acık alacaksan dp den almanı tavsiye ederiim.en kalıcısıı oarada çünkü..
cok uzun zman önce kullanmıştım.ben şimdi parfümlerimi eyfel den alıyorum..ama kuzenım almış dpden noa missss gibi kokuyor.hemen bende alıcamaynen canim ger yerde dpninkini onermisler ben de dpden aliyorum hep acik parfumlerimi zaten sen kullaniyor musun bu kokuyu dpden
Bende aliyim baricok uzun zman önce kullanmıştım.ben şimdi parfümlerimi eyfel den alıyorum..ama kuzenım almış dpden noa missss gibi kokuyor.hemen bende alıcam
Peki o zaman en kisa zamanda alicam peki canim dpden baska onerebilcegin parfumler var miBende aliyim bari
Mis gibi süt ve vanilya kokuyor ya AmourBide Kenzo Amour kızlar yok böyle bişi miss gibi kremsi vanilyamsı kokuyor enfes bişii bunu da tavsiye ederim
Aayy evet yaa ben bayildim bu parfume yeni denedim daha carpildim vallahi :)) oyle enfes ki hic baymiyo insani yaa asik oldum resmenMis gibi süt ve vanilya kokuyor ya Amour