krem kokulu parfüm

sslaslmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
26
8
29
Arkadaslarr ben mis gibi krem kokan bir parfum istiyorum ama acik alicam bu sefer cunku daha yeni iki tane orjinal aldim onerilerinizi bekliyorum

Cacherel Noa.
Jil Sunder Sun içinde güneş kremi gibi kokuyor yorumları okumuştum.

Kardeşim kullanıyor bu kokuyu, kokusu bana şekerli değil kremsi geliyor S sslaslmz
Bir de watsons ta satılan bir koku var, adını bilmiyorum, hemen kasanın önünde tutuyorlar, hem kalıcı hem de çok ucuz.

noa...ilk sıktığında pudra çicek gibi gelsede kaldıkca krem kokusuna dönüyor..ama acık alacaksan dp den almanı tavsiye ederiim.en kalıcısıı oarada çünkü..

noa...ilk sıktığında pudra çicek gibi gelsede kaldıkca krem kokusuna dönüyor..ama acık alacaksan dp den almanı tavsiye ederiim.en kalıcısıı oarada çünkü..
aynen canim ger yerde dpninkini onermisler ben de dpden aliyorum hep acik parfumlerimi zaten sen kullaniyor musun bu kokuyu dpden

aynen canim ger yerde dpninkini onermisler ben de dpden aliyorum hep acik parfumlerimi zaten sen kullaniyor musun bu kokuyu dpden
cok uzun zman önce kullanmıştım.ben şimdi parfümlerimi eyfel den alıyorum..ama kuzenım almış dpden noa missss gibi kokuyor.hemen bende alıcam

Bide Kenzo Amour kızlar yok böyle bişi miss gibi kremsi vanilyamsı kokuyor enfes bişii bunu da tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…