Krem kokulu parfüm

canım ben de denicektim onu..nasıl bir parfüm bu neye benziyo.ferah mı..nilüfer çiçeği ve çay kokusu ağırlıktaymış öyle mi?100tane soru sordum

canım bulgari crıstal yumuşak hoş ferah ve yazın kullanılabılecek bır parfüm benimde sevdiğim kokudur:)

canım ben de denicektim onu..nasıl bir parfüm bu neye benziyo.ferah mı..nilüfer çiçeği ve çay kokusu ağırlıktaymış öyle mi?100tane soru sordum

parfüm tanımlamakta pek iyi değilim
şöyle söyliyim yumuşack bi kokusu var şekerli değil. çok fazla çicek kokusuda gelmiyor
noayı çok bğenirdm.bu parfüm onu bile solladı
ben de kremsi pudramsı kokulardan hoşlanırım
bu parfüme aşık oldm

Bende Noa diyorum :) ilk sıktığım anda bile pudramsı kadifemsi krem gibi bir koku alabiliyorum bana çok soran olur adını :)

Parfüm zevklerimiz nekadar da uyuşuyo seninle yaa :) hele bitanesini yazmışsın kii aşkımm o benim hayatımın parfümüü nasıl deşifre edersin öylee :))

The beat krem kokusuna benzemiyor ki
Acaba bendemi bi tuhaflık var ya bu koku çok değişik çok tuhaf rahatsız edici

Bilmiyorum edp si edt si farklımı belki ondan belkide arkadaşımın tenine gittiği içindir benim hoşuma gitmişti.Kendim kullanamam o ayrı .Daha hafif kokuları kullanabiliyorum.

Arkadaşımdan beyaz yoğun bir krem kokusu geliyordu .

Bende edp si var belki de dediğin gibi edt daha farklıdır ama inanki edp berbatmış yazık hangi kafayla aldıysam kullanamıyorum kokusuna tahammülüm yok o derece fena

Bende edp si var belki de dediğin gibi edt daha farklıdır ama inanki edp berbatmış yazık hangi kafayla aldıysam kullanamıyorum kokusuna tahammülüm yok o derece fena

Edp si ağırdır.Zaten yoğun bir koku.Fazla sürünce ve sürekli kullanınca temiz bir koku olsada bayabilir.

O arkadaşımda bir süre sonra sıkıldı zaten daha hafif ,enerjik ve temiz kokan Clinigue Hapy parfümden aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…