Bvlgari Omnia Crystalline
bu parfümü denemelisin canım :)
canım ben de denicektim onu..nasıl bir parfüm bu neye benziyo.ferah mı..nilüfer çiçeği ve çay kokusu ağırlıktaymış öyle mi?100tane soru sordum
canım ben de denicektim onu..nasıl bir parfüm bu neye benziyo.ferah mı..nilüfer çiçeği ve çay kokusu ağırlıktaymış öyle mi?100tane soru sordum
ben de krem ,pudra ,sabun kokan parfümlerden hoşlananlardanım.ve anladığım kadarıyla biraz yalnızız bu konuda.
önerilerim
-estee lauder ,red door REVEALED
-guerlain, l'instant de magic
-jill sander,pure
-lancome, tresor in love
daha uygun fiyatlı olanlar
-avon ,bond girl 007
-avon, herve leger
eminim buradakilerden en az birini çok sevecek ve uzun süre bırakamayacaksın
st. dupont a bi bak cnm
dupont bana yoğun kremsi bir koku geliyor
ilksıktıktan sonra biraz bekle..çok fazla kimsedede bulunmayan nadir kokulardandır..dolumuda var
siz nerden alıyrsnzz bu parfümü ? kodu ne dir tam yada orjınalı nerde satılıyrrst. dupont a bi bak cnm
dupont bana yoğun kremsi bir koku geliyor
ilksıktıktan sonra biraz bekle..çok fazla kimsedede bulunmayan nadir kokulardandır..dolumuda var
hangisi o deşfre merak ettım şimdiParfüm zevklerimiz nekadar da uyuşuyo seninle yaa :) hele bitanesini yazmışsın kii aşkımm o benim hayatımın parfümüü nasıl deşifre edersin öylee :))
arkadaşlar krem kokulu parfüm arıyorum kullanan ya da bilen var mı ?
noa yada burberry the beat olabilir.noa pudramsı temiz bir koku.the beat de güzel şampuan kokularını andırıyor.
The beat krem kokusuna benzemiyor kiBurbery beat, Emporia Armani She (bu kokuya bayılırım) tertemiz kremsi bir koku
The beat krem kokusuna benzemiyor ki
Acaba bendemi bi tuhaflık var ya bu koku çok değişik çok tuhaf rahatsız edici
Bende edp si var belki de dediğin gibi edt daha farklıdır ama inanki edp berbatmış yazık hangi kafayla aldıysam kullanamıyorum kokusuna tahammülüm yok o derece fenaBilmiyorum edp si edt si farklımı belki ondan belkide arkadaşımın tenine gittiği içindir benim hoşuma gitmişti.Kendim kullanamam o ayrı .Daha hafif kokuları kullanabiliyorum.
Arkadaşımdan beyaz yoğun bir krem kokusu geliyordu .
Bende edp si var belki de dediğin gibi edt daha farklıdır ama inanki edp berbatmış yazık hangi kafayla aldıysam kullanamıyorum kokusuna tahammülüm yok o derece fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?