krem gibi beyaz,kokusuz ama çok akıntı???

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar yaa.bundan bir hafta önce tamamen naylon,dantel bi çamaşır giymiştim yalnız biraz kilo oladığım için çok sıkıştırdı... o gün resmen kilodum bağırsaklarıma kaçtı diye kızlara şaka yapıordum...eve geldim değiştirdim... tuvalette temizlenirken elim vajinama değdiğinde ok acıdı.. klitoris kısmım tahriş olmuş resmen... neyse ertesi günden bu güne kadar akıntı gelmeye başladı...neredeyse 5-6 gündür sürüyor... dün çamaşımırmda bi ıslaklık hissettim adet oldum sandım o derece ıslaktı..eve geldim bi baktım neredeyse bir tatlı kaşığını dolduracak kadar _hoş bi tabir değil ama yardımcı olun diye net anlatıyorum- bembeyaz ve koyu krem kıvamında bi akıntı gelmiş..bugün de devam ediyor... mantar dediğin kokusuz olmaz bilirdim ama bu kokusuz... haa bi de derinden değil ama yüzeyde ,her zaman değil ama tuvalette silinirken falan kaşıntı oluyor? nedir sizce? bilen var mı?
yaşadığım yerde bu tip bişey için doktora gitmek pek tercihim değil ama tabii burdab bişey çıkmazsa gidicem..yine de bi bilginiz fikriniz varsa yardım edin lütfen

not... bu arada adetime 15 -15 gün falan var... onunla bir bağlantısı da olabilir mi?

Son düzenleme:
Vajinit olabilir. Bende de öyle olmuştu. Antibiyotik vermişlerdi. Bence doktora gidin, kültür alıp tahlil yapılsın. Ne olduğu o zaman ortaya çıkar.Sağlık ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…