Ben geçen yılda her gün bir ünite olacak şekilde çalıştım.2. dönem sıkışıyor biraz. ordada kolay olan 2 üniteyi aynı gün çalışıyorum. Birde ben hep yazarak çalışıyorum sadece okuyup soru çözersem olmuyor.
Ayıptır söylemesi geçen dönem notlarım yüksek olduğu için Onur Belgesi aldım.
Ya ben unuttum.. Okulla ilgili çoğu şeyi hatırlamıyorum..Kayıt yeniledikten sonra kitapları ne zaman alabiiyorduk?
Ya ben unuttum.. Okulla ilgili çoğu şeyi hatırlamıyorum..Kayıt yeniledikten sonra kitapları ne zaman alabiiyorduk?
bende senin gibiyim okuyarak sonra da soru çözerek olmuyor yazarak çalışıyorum o da aöf kitaplarından zaman alıyor hemen sıkılıyorum işte ama bu sene hem kaynak kitap hem aöf kitaplarından çalışacağım yoksa yata yata bitmiyor bu aöf bence
ooo maşallah inşallah bende alırım onur belgesi yaaa
Yanlış hatırlamıyorsam kayıt olur olmaz alınıyordu. Aslında nette olduğu için ben kitapları yolum düşünce sadece kaynak olur ilerde düşüncesi ile alıyorum.
gelen kitapları veriyorlar kayıt yaptığın aynı gün ama gelmeyen kitapların için tekrar tekrar gitmen gerekiyor bazen.. bide bu çıktı tüm kitaplar aynı gün gelmiyor.:95:
bankaya para yatırdıktan sonra büroya gidip öğrenci kimliğimize bandrol yapıştırtıyoruz
ardından olan kitaplarımızı alıyoruz
olmayanlarıda artık canları ne zaman isterse o zaman veriyorlar
Yani mesela ayın 17sinde gidip bandrol yapıştırsak, o gün ellerinde olan kitapları verirler yani..
Tutuşturcaklar elimize 3-4 kitap yine.. Gerisi yok diyecekler..
Teşekkür ederim canlar.
Aynen öyle canım
ben 3,4kitabada razıyım 12dersim var 1kitapla geri döndügümü yazarım kesin buraya :):):):)
Kızlar ya ben yine birşey soracağım.
Harç parası yatırmadan önce ders ekle işlemi yapılıyordu dimi ?
Birde ben 4. sınıfım ama hangi dersleri alıcam hangisinden muaf olucam ki ?
Dikey geçiş yapmıştım geçen yıl hiç uğraşmadım bunlarla :44:
Kafam karıştı şimdi
Ayrıca ders çalışmak mı ? yahu bu zamanlar ne dersi hele bi kasım ayı girsin gerisi gelir
gazeeeeeeeeellllllllll çizelge istiyorum bacım nerdesin yahu
hadi hazırlayıver şunu
bu arada bugün haberturk gazetesi kpss kitap seti veriyor 29 kupona
ben almaya başladım
seneye hazırlanıcam ama olsun kaynak olsun dedim
normalde 70 tlden aşağı alınamayan kitaplara günde 50 kuruş vererek 1 ayda sahip olmak dahada mantıklı
zaten çoğumuz gazete alıyoruz
ayrıca isteyene lisans isteyene önlisans seti veriliyor
ilgilenenlere duyurulur
slm kızlar, benim eşim tarih bölümünde okuyor geçen yıl başladı...ve hiiiiiç ders çalışmadığı için malum birçok dersinden geçemedi
ve eşimin aöf sayfasında güz dönemi UYARI yazıyor, bahar dönemi TEKRAR yazıyor....
şimdi eşim ikinci sınıfa geçmiş oluyor da geçen yıldan derslerini ekle sil yöntemiyle mi alıcak,?
yoksa birinci sınıfı tekrar mı okuyacak...? lütfen bi yardımcı olun malum pazartesi kayıtlar başlıyor bi türlü anlayamadık, kime sorsak bilen yok...
birde eğer ekle sil olarak geçen yıldan derslerini alacaksa, bu yılın dersleriyle beraber geçen yılın dersleri çok fazla olmayacakmı :26:
eğer bu yıldan silme yapacaksa ne kadar ders silip ekleme yapabiliyoruz...
üfff çok soru sordum ama lütfen yardımcı olun..kafamız çorbaya döndü...bekliyorum cevaplarınızı...
merhaba kızlar,
hangi dersleri alıp almayacağımızı nereden bakıyoruz ben baktım göremedim bi korktum:18:
yoksa derslerim yok mu diye:26:
Gazelcim ne yazsam kafan daha çok karışacak . Benimde tam bilgim yok çünkü .
Evet tekrar denen dönemin derslerini ekleme yapacak yeni döneme ama bu senenin derslerini çıkaracak mı yoksa hepsini mi alacak bilmiyorum .
Alması gereken maksimum kredi ne ? Ona göre ekle sil yapacak sanırım .:26:
merhaba kızlar,
hangi dersleri alıp almayacağımızı nereden bakıyoruz ben baktım göremedim bi korktum:18:
yoksa derslerim yok mu diye:26:
bi an korktum da tedirgin oldum ama sende görememişsin canım..canım 16 sında görünmeye başlıcak sanırım, bende göremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?