Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

herkese selamlar;

hızımı alamadım murat 1.yarıyıl işletme kitabımı işyerine de getirdimm hafta sonu da aöf nin verdiği kitaplara göz gezdiriceğim umarım başarılı olabilirim..

bende senin gibiyim okuyarak sonra da soru çözerek olmuyor yazarak çalışıyorum o da aöf kitaplarından zaman alıyor hemen sıkılıyorum işte ama bu sene hem kaynak kitap hem aöf kitaplarından çalışacağım yoksa yata yata bitmiyor bu aöf bence
ooo maşallah inşallah bende alırım onur belgesi yaaa

Ya ben unuttum.. Okulla ilgili çoğu şeyi hatırlamıyorum.. Kayıt yeniledikten sonra kitapları ne zaman alabiiyorduk?

gelen kitapları veriyorlar kayıt yaptığın aynı gün ama gelmeyen kitapların için tekrar tekrar gitmen gerekiyor bazen.. bide bu çıktı tüm kitaplar aynı gün gelmiyor.:95:

Ya ben unuttum.. Okulla ilgili çoğu şeyi hatırlamıyorum.. Kayıt yeniledikten sonra kitapları ne zaman alabiiyorduk?

bankaya para yatırdıktan sonra büroya gidip öğrenci kimliğimize bandrol yapıştırtıyoruz
ardından olan kitaplarımızı alıyoruz
olmayanlarıda artık canları ne zaman isterse o zaman veriyorlar

gazeeeeeeeeellllllllll çizelge istiyorum bacım nerdesin yahu
hadi hazırlayıver şunu

bu arada bugün haberturk gazetesi kpss kitap seti veriyor 29 kupona
ben almaya başladım
seneye hazırlanıcam ama olsun kaynak olsun dedim
normalde 70 tlden aşağı alınamayan kitaplara günde 50 kuruş vererek 1 ayda sahip olmak dahada mantıklı
zaten çoğumuz gazete alıyoruz
ayrıca isteyene lisans isteyene önlisans seti veriliyor
ilgilenenlere duyurulur

AÖF KAYIT YENİLEME 16 Eylül - 25 Eylül

AÖF SINAV TAKVİMİ

1-GÜZ Ara Sınav (Vize) : 14 – 15 Aralık 2013
2-GÜZ Dönem Sonu Sınavı (Final) : 25 – 26 Ocak 2014

3-BAHAR Ara Sınav (Vize) : 26 – 27 Nisan 2014
4-BAHAR Dönem Sonu Sınavı (Final):7 –8 Haziran 2014 BEKLEYENLERE DİPLOMAAAAAAAA

Kesinlikle çalışmadan bitmez. Örgünde olsan okula gidip hocayı dinlersin. AÖF de tamamen kendi çabanla oluyor.

Yanlış hatırlamıyorsam kayıt olur olmaz alınıyordu. Aslında nette olduğu için ben kitapları yolum düşünce sadece kaynak olur ilerde düşüncesi ile alıyorum.

gelen kitapları veriyorlar kayıt yaptığın aynı gün ama gelmeyen kitapların için tekrar tekrar gitmen gerekiyor bazen.. bide bu çıktı tüm kitaplar aynı gün gelmiyor.:95:

bankaya para yatırdıktan sonra büroya gidip öğrenci kimliğimize bandrol yapıştırtıyoruz
ardından olan kitaplarımızı alıyoruz
olmayanlarıda artık canları ne zaman isterse o zaman veriyorlar

Yani mesela ayın 17sinde gidip bandrol yapıştırsak, o gün ellerinde olan kitapları verirler yani..
Tutuşturcaklar elimize 3-4 kitap yine.. Gerisi yok diyecekler..

Teşekkür ederim canlar.

Yani mesela ayın 17sinde gidip bandrol yapıştırsak, o gün ellerinde olan kitapları verirler yani..
Tutuşturcaklar elimize 3-4 kitap yine.. Gerisi yok diyecekler..

Teşekkür ederim canlar.

Aynen öyle canım
ben 3,4kitabada razıyım 12dersim var 1kitapla geri döndügümü yazarım kesin buraya :):):):)

Kızlar ya ben yine birşey soracağım.
Harç parası yatırmadan önce ders ekle işlemi yapılıyordu dimi ?
Birde ben 4. sınıfım ama hangi dersleri alıcam hangisinden muaf olucam ki ?
Dikey geçiş yapmıştım geçen yıl hiç uğraşmadım bunlarla :44:
Kafam karıştı şimdi

Ayrıca ders çalışmak mı ? yahu bu zamanlar ne dersi hele bi kasım ayı girsin gerisi gelir

Aynen öyle canım
ben 3,4kitabada razıyım 12dersim var 1kitapla geri döndügümü yazarım kesin buraya :):):):)

Benimde 10-11 dersim olacak canım bu dönem..
Bari yarısını verseler ya..
Ben Aksaray bürosundayım, hastaneye kadar kuyruk vardı geçen sene, son dönemde.. O kadar bekledim 4 ders için.. Alacağım 4 dersin 2si eksikti.

Önce yapılıyor evet canım..
Ama muaf olunanları bilmiyorum hiç..

slm kızlar, benim eşim tarih bölümünde okuyor geçen yıl başladı...ve hiiiiiç ders çalışmadığı için malum birçok dersinden geçemedi
ve eşimin aöf sayfasında güz dönemi UYARI yazıyor, bahar dönemi TEKRAR yazıyor....
şimdi eşim ikinci sınıfa geçmiş oluyor da geçen yıldan derslerini ekle sil yöntemiyle mi alıcak,?
yoksa birinci sınıfı tekrar mı okuyacak...? lütfen bi yardımcı olun malum pazartesi kayıtlar başlıyor bi türlü anlayamadık, kime sorsak bilen yok...
birde eğer ekle sil olarak geçen yıldan derslerini alacaksa, bu yılın dersleriyle beraber geçen yılın dersleri çok fazla olmayacakmı :26:
eğer bu yıldan silme yapacaksa ne kadar ders silip ekleme yapabiliyoruz...
üfff çok soru sordum ama lütfen yardımcı olun..kafamız çorbaya döndü...bekliyorum cevaplarınızı...

Son düzenleme:

gözdem 16 sında başlıyor ne bu acelen kuzum seni bir ders çalışma aşkı sarmış gözdem dikkat et kara sevdaya yakalanma ahh bana da bulaşsa şu ders çalışma aşkı
kitaplarımı aldığım gün başlıcaktım çizelge yapmaya ama ben senin için bugün yapıcam kuzum söz...
sen derslerinin isimlerini bana yaz, sonra ne zaman ders çalışmaya başladığını veya başlıyacağını yaz....
ben sana süper ötesi bişey ypıcam
o çizelgeyi görüp de çalışmaman imkansız olacak ni ha ha
bekliyorum derslerinin isimlerini...

kızlarrrr pazartesiyi bekleyemedennn hepimize hayırlı uğurlu olsun demek için girdim... bir gayretle çalışırız ve inşallah yüksek onur belgeleri ile dönemleri bitiririz.....herkesin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun....

bereketli çalışkan bir yıl geçirmeyi diliyorum...

[TABLE="class: mGridNotGoruntule, width: 100%"]
[TR]
[TH="bgcolor: #4C81AD, align: center"]Ders Kodu[/TH]
[TH="bgcolor: #4C81AD, align: center"]Ders Adı[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ULİ401U[/TD]
[TD="align: left"]AMERİKAN DIŞ POLİTİKASI[/TD]
[/TR]
[TR="class: alt, bgcolor: #FCFCFC"]
[TD="align: left"]İKT401U[/TD]
[TD="align: left"]AVRUPA BİRLİĞİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ULİ407U[/TD]
[TD="align: left"]DİPLOMASİ TARİHİ[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]ULİ403U[/TD]
[TD="align: left"]TÜRK DIŞ POLİTİKASI I[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]ULİ405U[/TD]
[TD="align: left"]ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURAMLARI I[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]İNG401U[/TD]
[TD="align: left"]İNGİLİZCE III[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu dönem ki güzel derslerime bir bakayım dedim bende

Yahu beni geçen sene ingilizden muaf tutmuşlardı , dikey geçiş diye , eee bu sene de tutsana mübarek ya da geçen yılda tutmasaydın .

Şimdi İng. 3 den başlatmanın manası ne ? Sordun mu sen bana , eyy aus sen okuldan mezun olanı 12 sene olmuş , ingilizcen ne alemde , muaf olmak ister misin istemez misin diye

Ezberden işler hep.

Bu dönem şu kuramlar dersini gözüme kestirdim bir de AB dersini , gerisiden pek haz etmedim

Gazelcim ne yazsam kafan daha çok karışacak . Benimde tam bilgim yok çünkü .

Evet tekrar denen dönemin derslerini ekleme yapacak yeni döneme ama bu senenin derslerini çıkaracak mı yoksa hepsini mi alacak bilmiyorum .

Alması gereken maksimum kredi ne ? Ona göre ekle sil yapacak sanırım .:26:

merhaba kızlar,
hangi dersleri alıp almayacağımızı nereden bakıyoruz ben baktım göremedim bi korktum:18:
yoksa derslerim yok mu diye:26:

Son düzenleme:

az önce aöf ile konuştu eşim, 45 krediye tamamlayacaksınız, geçen yıldan kalan dersleri ekleyip, bu yıldan da 45 krediye tamamlayacak kadar ders alıcaksınız demiş....çok karman çorman bişey ya üff....
allahtan kalan dersim yokda ben uğraşmayacam...
ama kalan dersimiz olmasa da o ekle sil adresinden bi işlem yapıcakmışız bizde...ne yapacaksak artık
adrese girip baktım, henüz görünmüyor..16 sından itibaren görünecek sanırım..

merhaba kızlar,
hangi dersleri alıp almayacağımızı nereden bakıyoruz ben baktım göremedim bi korktum:18:
yoksa derslerim yok mu diye:26:

canım 16 sında görünmeye başlıcak sanırım, bende göremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…