Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Slm arkadaşlar bende ÇEKO 4. sınıftayım bu sene. Yeni açılacak topikde bende varım.

selam,
aöf kaynak kitapları güncel mi örneğin murat ya da karacan ?
sadece kaynak kitap çalışsak başarılı olabilirmiyiz yoksa aöf ün kendi kitaplarından çalışıp kaynak için sadece soru mu çözsek :26: bu hafta kitap alıp derslere başlamayı düşünüyorum bir an önce...

herkese selam;

bu sene işletme 1.sınıfa kayıt yaptırdım fakat hangi kitaplardan nasıl ders çalışacağımı bilemiyorum herkes bişey söylüyr kafam çok karıştı bana ne önerirsiniz nasıl çalışsam başarılı olurum?

topikte kimsecikler de yok yaaa
Slm arkadaşlar bende ÇEKO 4. sınıftayım bu sene. Yeni açılacak topikde bende varım.

hoşgeldin zeliş ooo okulu bitirmişsin sen

evet her sene kitaplar yeni basım oluyor ama konu anlatımlı kitap yok piyasa da... sadece soru bankası olarak var.
okul kitapları biraz uzun anlatıyor o da çalışma bayağı uzatıyor evet topikte ki arkadaşların bazıları kaynak kitaplardan çalışıyorlar iyi not alıyorlar. internetten özet olarak anlatan kaynak kitaplar var oradan bakabilirsiniz.:126:

senin çalışma şekline bağlı aslında..
aöf kitapları uzun vaktin varsa oradan özet çıkararak çalışabilirisn... bide soru bankası alıp soru çözersen daha verim alabilirsin
ama mutlaka hergün 1 konu bitirmelisin düzenli çalışmalısın sonra konular birikiyor çok zor oluyor çalışması...

Son düzenleme:

Kayıtlar pazartesi başlayacak, 16 sında.. Kısa sürecek, 1 hafta falan..
Ortalama 2nin altındaysa, tekrar ediyorsunuz..

@sevgili eftelya__;

murat yayınları özetli aşağıdaki gibi birşey çıkarmış ama yaptığım araştırmada özetin gereğinden kısa olduğu çünkü aöf ün bu yönde zorunlu kıldığı gibi şeyler duydum. bilgin var mı acaba ? bu kitabı anlatımlı alsam mı ?

Murat Yayınları 5411 Kamu Yönetimi 1.Sınıf 1.Yarıyıl | Aöf Kitabı | Murat Yayınları | Karacan Yayınları | Egem Yayınları | Lider yayınları | Satış Noktası

aöfnin konu anlatımlı bütün kitapları toplatılmış diye duymuştum..
murat yayınlarının öyle kitabı var mı duymadım daha önce ben hep soru bankası var diye biliyordum.
ama kitabı gidip bi bakın anlatımı nasıl ona göre alın bence sizin için hangi kitap yaralıysa ona bakın ilk adım ve egem yayınlarını da topikteki arkadaşlar çalışıyor, yeni çıkmış diyorsa özet olabilir tabi...
takviye olarak da aöf'den de çalışırsınız istersen..

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar

dün akşam murat açıköğretimin işletme 1.yarıyıl kitabını aldım başladm bile çalışmaya,fakat ben akşamları çalışabilyorum gündüzleri işte olduğum için umarım başarabilirim.

Eskiden e-öğrenme alanında sesli kitaplar vardı ve anlatım çok güzeldi serviste yolda çalışmak çok keyifli ve faydalı oluyordu. Yeni kitapların seslendirmelerine bakma fırsatı buldunuz mu resmen rezalet yani dalga geçer gibi...

baktım çok kötü hatta rezalet nasıl bir ses tonu okuma şeklidir o öyle yaa

baktım çok kötü hatta rezalet nasıl bir ses tonu okuma şeklidir o öyle yaa

Elektronik sistemle okutulmuş sanırım. Normal insan okuması değil. Önceden konservatuvar öğrencileri seslendiriyordu ve gerçekten çok faydalıydı. Yazık.

bu arada önüüzdeki hafta çalışmaya başlamayı planlıyorum bir aksilik olmasa. Günde 1 ünite çalışmak hedefim. Sizler nasıl çalışacaksınız.

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeyim öncelikle
artık aktif olarak bende burdayım
1 haftadır yardımcı kitaplarım elimde ama çalışmaya başlayamadım
kayıt olmadan havaya giremedim sanırım
bu arada yeni konumuz ne zaman açılacak
bade açacaktın hani kaçtın gittin kız

bu arada önüüzdeki hafta çalışmaya başlamayı planlıyorum bir aksilik olmasa. Günde 1 ünite çalışmak hedefim. Sizler nasıl çalışacaksınız.

bende salı günü kayıda gitmeyi planlıyorum yada çarşamba
kayıt olur olmazda hemen ders çalışmaya başlıyorum
benim üniteler yine bol keseden olacağı için ben günde en az 2 yada 3 ünite koyucam yine planıma
bakalım
stajımda var ingilizce kursunada gidicem bu sene ders çalışmakta epey bir zorlanıcağımı hissediyorum:26:

Elektronik sistemle okutulmuş sanırım. Normal insan okuması değil. Önceden konservatuvar öğrencileri seslendiriyordu ve gerçekten çok faydalıydı. Yazık.

ben öncesini bilmiyorum yeni keşfetmiştim ama ama sildim zaten çok kötü
keşke eskisi gibi olsaydı daha iyi olurdu
hem mp3 de dinlenirdi faydalı olurdu...

bende kayıt yaptırıp sonra da kaynak kitap alıp öyle çalışmaya başlayacağım... inşallah bu sene istikrarlı bir şekilde çalışırım.

TRTOKUL daki videolar güzel ama indirmenin yolunu bulamadım.

Yardımcı kitaptan mı çalışıyorsunuz?

Ben genelde üni. kitaplarından çalışıyorum.

kızlar selam atatürk ünv açıköğretim fakültesi yazan yada okuyan varmı aranızda...

TRTOKUL daki videolar güzel ama indirmenin yolunu bulamadım.

Yardımcı kitaptan mı çalışıyorsunuz?

Ben genelde üni. kitaplarından çalışıyorum.

trt okul videoları telif hakkından dolayı inmiyor malesef..
muratın soru bankasını alacağım bide internetten özetli anlatımı olan bi kitap buldum ikisini alacağım...
ben geçen sene üni. kitapların dan çalıştım aslında çalışmaya çalıştım diyelim ama konularım yetişmedi çalışamadım çok birikti zor oldu benim için gerçekten..
siz nasıl çalıştınız üni. kitaplarına, acaba yetişti mi konularınız

Ya ben unuttum.. Okulla ilgili çoğu şeyi hatırlamıyorum.. Kayıt yeniledikten sonra kitapları ne zaman alabiiyorduk?

Ben geçen yılda her gün bir ünite olacak şekilde çalıştım.2. dönem sıkışıyor biraz. ordada kolay olan 2 üniteyi aynı gün çalışıyorum. Birde ben hep yazarak çalışıyorum sadece okuyup soru çözersem olmuyor.

Ayıptır söylemesi geçen dönem notlarım yüksek olduğu için Onur Belgesi aldım.

Ya ben unuttum.. Okulla ilgili çoğu şeyi hatırlamıyorum.. Kayıt yeniledikten sonra kitapları ne zaman alabiiyorduk?

Yanlış hatırlamıyorsam kayıt olur olmaz alınıyordu. Aslında nette olduğu için ben kitapları yolum düşünce sadece kaynak olur ilerde düşüncesi ile alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…