nasıl yani canım anlamadım, hangi bölümsün?
sağlık kurumları işletmeciliği mat1 iktisat2 işletme1 ing1 gibi bazı bölümlerinde 1.sınıf dersleri aynı mı diye sormaya çalıştım..
ve lider yayıncılık nasıl hiç duydunuz mu yada kitapları nasıl internetten baktım öğreten özet ve sorular yazıyorda:44:
bide kitap bulamamana üzüldüm senin bölüm içinde var ilahiyattı sanırım kitaplar da öğreten özet ve sorular yazıyor beni o çekti ama tam yayıncılıgı da bilmiyorum tabii... söyleyim dedim belki sende bi bakarsın
hımm şimdi anladım canım...bölümleri farklı ama ortak dersleri olanlar aynı müfredatmı diye soruyorsun değilmi?
sanırım aynı değil canım...
mesela temel bilgi teknolojileri her bölümlerde aynı ama diğer dersler bildiğim kadarıyla aynı değil...çünkü bölümden bölüme dersin içeriği değişiyor...
mesela benim bölüm ilahiyat ve bu yıl inkılap tarihi var...
ama tarih bölümünde okuyan eşimde de inkılap var...ama ikimizinki farklı müfredat...
belki hepsi farklı değildir aynı olanlar da vardır bazı derslerde...ama tamamen hepsi aynı değildir sanırım..neden sordun bunu canım?
birde o bahsettiğin internetten baktığın yayıncılığın tam adresini yazarmısın?
bi bakayım..
anladım.. kitap aynı olsada içerik farklı ben 1-2 dersten kaldım da hangi ders var hangisi yok tam bilmiyorum kitap alacaktım ama almayım bekleyim o zaman kayıtları ondan sonra alayım daha garanti olur...
link bu canım
Lider Yayıncılık
ben bu yayını daha önce duymadım aslında gidip kitapçılardan içeriğinden bakmak lazım..
bende duymadım da ondan sordum canım....benim bölümün iki yayını var yardımcı olarak...gerçi var demiyim vardı diyeyim :)
çünkü toplatılmış artık körolasıcalar :)
sanki toplum ahlakını kötü etkileyen bir ürünmüş de yok etmek gerekirmiş gibi bir tane bile koymamışlar hiç bir kitabevinde yok tövbe tövbe..
bu lidere bi bakayım bakalım...
bence de kayıtlar yapılsın öyle karar ver canım...aynı kitap aynı ders olmayabilir..
evet canım bi de bu çıktı sanki ne varsa bunlar farkında değiller galiba kitaplarındaki konuların uzunluğundan ben geçen sene okul kitaplarına çalışmaya çalıştım çoğu ünitem yarım kaldı...
sıkıldım bıraktım ayrıntıdan çıkıyor ama insanı boğuyor kitaplar...
şu lider yayınlarına kitabı bulup bakarsan eğer bana da haber eder misin içeriğini beğendiysen bende alayım...
acaba kitapçılarda var mıdır ki?:44:
canım ben baktım şimdi inceledim ama kitabın içeriğini ve konuları başlıkları falan hiç göstermiyor...
sadece kitabın dış kabını gösteriyor, ordan da içeriğinde ne olduğunu bilmeden almam..
konuları ve başlıkları tek tek aöf kitaplarından kıyaslayıp karşılaştırmam lazım ki alayım...böyle bilmeden alıcam sonra değişik çıkacak iade de almazlarsa elimde kalır...
biraz içerik koysalar ne vardı sanki...
birde evet bizim bölüm var ilahiyat, ama bahar döneminin dersleri var....güz döneminin dersleri yok...
az önce telefon ettim sitedeki telefon numarasını aradım....dedim böyle böyle güz dönemi yok, diye, yeni yeni eklemeye başladık siteye kitapları...basıldıkça eklemeye devam edicez bir iki haftaya kadar güz dönemide eklenir diyor...
eğer ben kayıt olmaya gittiğimde yardımcı kitabımı biraz daha araştırayım, birde burdan bi arakadaş da kendi şehrinde bakıcak, eğer bulamazsak bu lider yayıncılıktan alırım kesin..çünkü bana yardımcı kitap şart..ben aöf kitaplarından çalışamam..bence sende al yani öyle pahalı da değilmiş...
evet işte canım biraz içerik resmi, ders ve konu başlıkları, olmadığı için bende kararsız kaldım...
özet diyor ama inşallah özet çıkar içinden..
kitapçılardan kitabın içine içeriğine bakmak lazım bak ben dikkat etmemiştim
güz dönemi mi..
bahar dönemi mi.. diye
iyiki dikkat etmişsin bende kayıtta merkeze gittiğim de bi kaç kitapçıya sorarım....
kayıt tarihlerine kadar çıkar inşallah ya yoksa bende o kitaptan alırım
bide murat yayınlarının soru bankası oldu mu ohhh ne güzel olur amma
tabi bu sene benim içime ders çalışma isteği kaçarsa daha güzel olar
ben muratın soru bankasını aldım canım burda var....
ama konu anlatımlısını bulamadım...işte soru bankam bu resmini çektim sana :)
Eki Görüntüle 796311
yeni mi aldın canım bol bol karalamalar inşallahbenim bölümün kitabı bu yıl çıkmışta bende kararsız kaldım
Eki Görüntüle 796337 Eki Görüntüle 796337 Eki Görüntüle 796337
canım sana bi sorayım bu kitabı alayım mı 2 ders dışında diğer dersler var yinede alayım mı
MATEMATİK - I
İKTİSADA GİRİŞ - I
İŞLETME İLKELERİ
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI
TIBBİ DÖKÜMANTASYON
TIBBİ TERMİNOLOJİ
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ - I
o iki ders neden yok ki? hangi dersler yok...önemli olanlar mı kolay derslermi?
belki de o kalan 2 dersi tek kitap olarak basmışlardır...mesela benim bölümde de arapça yok bu soru bankasında..arapça ayrı satılıyor..
eğer önemli dersler değilse al derim ben...çünkü ben geçen yıl da burda hep söylerdim hala bu konuda ısrarcıyım sadece konuları okuyup sınava girmek yeterli değil..soru çözmek şart...soru çözerken insan daha iyi öğreniyor ve mutlaka benzer sorular geliyor..murat yayınlarının soru bankasındaki sorulardan çıkabiliyor sınavda...
ben olsam alırdım...ama karar senin canım..ben etkilemek istemem fikrini...
ben o 2 dersi almayacağım canım ondan yok...
evet bende bu sene çalışmak istiyorum bundan önceki seneler fazla çalışmamıştım ama bu sene inş çalışacağım
teset çözmek çok önemli lider yayını ve muratı alsam yeter bana zaten...
benim için önemli olan çalışmak işte canımm onu başarırsam tamam
bu topiğe takıl sürekli :)
burda en tembel olanımız bile gaza gelip çalışıyor...:)
gerçekten buraya baktıkça çalışma isteği hissediyor insan...ilk sayfaya eklenen listeye çalıştığımız üniteleri bildiriyoruz..herkesin üniteleri azaldıkça insan gaza geliyor ve çalışıyor....
bu topiğe takıl sürekli :)
burda en tembel olanımız bile gaza gelip çalışıyor...:)
gerçekten buraya baktıkça çalışma isteği hissediyor insan...ilk sayfaya eklenen listeye çalıştığımız üniteleri bildiriyoruz..herkesin üniteleri azaldıkça insan gaza geliyor ve çalışıyor....
En tembelimiz bile derkeeeen
hahahhaaa oy ausum neden üstüne alındın ki sen
ben ortaya konuştum
Kimse yoktu buralarda şekerim , alınıvereyim üstüme dediydim
Hıııh , hem siz benim gibi tembeli mumla ararsınız bu sene mezun olunca , iki tane kapı gibi onur belgem var bi kere benim
Kimse yoktu buralarda şekerim , alınıvereyim üstüme dediydim
Hıııh , hem siz benim gibi tembeli mumla ararsınız bu sene mezun olunca , iki tane kapı gibi onur belgem var bi kere benim
sen bu topiğe gel, bak biz nasıl onur belgeli yapıyoruzo zama en tembel benimmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?