- 25 Ocak 2020
- 537
- 373
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yuksek olmamakla bırlıkte gerçekten çok küçük bir rakam nakıte ıhtıyacım var. Internet bankacılıgı direk red veriyor. Sgkmda yok su an. Bunun bir çözümü var mıdır? Özellikle bankacı olanlar yardımcı olursa sevınırım.
Düzenli gelir olmadan kredi çıkmaz diye biliyorum.. en doğrusu ya bankaya gitmek ya da müşteri hizmetlerini aramak.Çok yuksek olmamakla bırlıkte gerçekten çok küçük bir rakam nakıte ıhtıyacım var. Internet bankacılıgı direk red veriyor. Sgkmda yok su an. Bunun bir çözümü var mıdır? Özellikle bankacı olanlar yardımcı olursa sevınırım.
Çalışıyorum ama sigortasızÇalışmıyorsanız kredi vermezler.
Maalesef bankaların bu duruma sıcak bacaklarını sanmıyorumÇalışıyorum ama sigortasız
Part tıme çalışıyorum haftada 12 saat o sebeple sigortam yok.Yasadışı çalışmayın. Böyle sorunsallar ile karşılaşabilirsiniz
Kartım yok maalesef evet 500 lira bile ısımı girecekti. Dınlıyorum sızı.Bankalar şuan bırakın sosyal güvencesiz bireysele kredi vermeyi şirketlere 16 ile verdiği bch kredilerini 35-40 ile veriyor onu da can çekiştirerek veriyor.
Naçizane fikrimi belirtmem gerekirse 2022 yılı Mart sonuna kadar bankaların önünden geçmeyin, (kredi notunuz için) düzenli kredi kartı kullanıcısıysanız ödemelerinizi aksatmayın. Kartınızın limitini yükselterek kartınızdan nakit avans kullanabilirsiniz (cüzi ihtiyacım var dediğiniz için önerdim)