kredi kullanarak birikim yapan varmı kızlar?

doğru, ben getiriyi faizden düştüm , 10000 her ay 60 tl getirisi oluyor 36 ay sonunda 2160 tl tabii faiz yükselirse 60 da yükselicek üzerine yine ekleme de yaparsam her ay .

:) hee anladım ben getiriyi hesaba katmadım :)
diğer arkadaşın dediği şeyde mantıklı aslında birde onu araştır istersen.
Bol birikimler :D

:) hee anladım ben getiriyi hesaba katmadım :)
diğer arkadaşın dediği şeyde mantıklı aslında birde onu araştır istersen.
Bol birikimler :D

sağol cnm inşallah.valla eşimden habersiz yapıcam her kadının kenarda biraz parası olmalı eşinden habersiz.ortak bişey almaya kalktığında millet ten borç almaya gerek yok

Bu hangi banka beni de bilgilendirir misiniz?

canım mesaj atıcam 5 dk dolmadı..

doğru, ben getiriyi faizden düştüm , 10000 her ay 60 tl getirisi oluyor 36 ay sonunda 2160 tl tabii faiz yükselirse 60 da yükselicek üzerine yine ekleme de yaparsam her ay .

canım kendi bankanın sitesinden incele birikim hesaplarını...veya melindanın dediği gibi vadeliye yatırmakta iyi fikir her ay...

sağol cnm inşallah.valla eşimden habersiz yapıcam her kadının kenarda biraz parası olmalı eşinden habersiz.ortak bişey almaya kalktığında millet ten borç almaya gerek yok

yalnız faize yatırdığın paranın birde vergisi oluyor onuda araştır zarar etme.

çok saçma canım bende paran çok ve yatırım yapmak istiyorsan ayda 350 mı yatırmak ıstıyorsun bıreysel emeklılık yap.

yada altın hesabı açtırın aylık oratala 4 gr altın alsın o hesap sızın adınıza

yanı 10 bın kredı cekınce o parayı neyapacaksınız bu sadece bır oyun daha sonra o açığı kapatmak ıcın başka kredı fılan bu böyle surup gıdecek. kredı cekıp para bırıktırılmez.
kredı cekıp ev araba vs alabılrısınız ama bu bence çok saçma.

bireysel emekliliği istemiyorum çinkü işyerimde bu tür bişeye girip parasını alamayan bir ablamız var kadın telefonun başında malulen emekli olucaktı sinirden paramla rezil olmak gibi bişey yani.ama bu hesabından her ay kesilip para biriktirmek mantıksız gelmedi her fikire açığım bayanlar

bizim bankada da damla hesabı varmış.
Tercihinize göre TL, USD ya da EURO bazında birikim yapabilirsiniz.
Minimum 100 TL / 50 USD / 50 EURO ile birikim yapabileceğiniz gibi üst limit kısıtı olmaksızın istediğiniz tutarda birikiminizi aylık olarak Damla Hesabı’nda değerlendirebilirsiniz.
Vadeli mevduatta değerlendirdiğiniz birikimleriniz Damla Hesabı ile aylık vade dönüşünde birikim aktaramazsanız da çalışır. İstediğiniz zaman birikim yönlendirmeye ara verebilir, sonrasında kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bu süre boyunca Damla Hesabınız birikimlerinizi değerlendirmeye devam eder. (4 ay üst üste aktarım yapılmadığı takdirde 5. ay hesap kapatılacaktır.)
Aylık mevduat olarak değerlendirilen Damla Hesabı’nızdaki birikimlerinizi dilediğiniz takdirde vade sonlarında kullanabilirsiniz. Bankamız onayı ile vadeden önce çekim yapmanız durumunda, hesabın son açılış/temdit tarihinden çekim yapılan tarihe kadar vadesiz mevduat faizi uygulanacaktır.

bireysel emekliliği istemiyorum çinkü işyerimde bu tür bişeye girip parasını alamayan bir ablamız var kadın telefonun başında malulen emekli olucaktı sinirden paramla rezil olmak gibi bişey yani.ama bu hesabından her ay kesilip para biriktirmek mantıksız gelmedi her fikire açığım bayanlar

bıreysel emeklılık sıstemı 10 yılı kapsar o bayan arkadasınız zamanından önce çıkıp kesıntılere sınırlenmıstır.

her bankanın altın hesapları maaşınızı hangı bankadan alıyorsanız mesela her ayın 5ınde sızın adınıza o gunud değerden gr altın alıyor mesela benım öncelerı 0.5 gr altındı sonra onu 1 gr çıkardım su benım adıma alıyor yaklaşık bır senedır böyle 900 yakın bır para bırıktı.

para bırıktırmek zor iş değildir

ekonomıde gelırının %20 tasarruf yapmanızı söyler şu zamanda kım bu kadar tasarruf yapıyor kımse. hep daha ıyısı hep yenısı dıye dıdınme derdındeyız kendınızı şartlarsanız olur. hıç bır zaman geç değildir her geçen vakıt asıl geç kalınmıstır

bıreysel emeklılık sıstemı 10 yılı kapsar o bayan arkadasınız zamanından önce çıkıp kesıntılere sınırlenmıstır.

her bankanın altın hesapları maaşınızı hangı bankadan alıyorsanız mesela her ayın 5ınde sızın adınıza o gunud değerden gr altın alıyor mesela benım öncelerı 0.5 gr altındı sonra onu 1 gr çıkardım su benım adıma alıyor yaklaşık bır senedır böyle 900 yakın bır para bırıktı.

para bırıktırmek zor iş değildir

ekonomıde gelırının %20 tasarruf yapmanızı söyler şu zamanda kım bu kadar tasarruf yapıyor kımse. hep daha ıyısı hep yenısı dıye dıdınme derdındeyız kendınızı şartlarsanız olur. hıç bır zaman geç değildir her geçen vakıt asıl geç kalınmıstır

cnm arkadaşlarım da gram altın hesabı var ama ben nakitten yanayım o yüzden.ama devir olarak bişeyler yapmak lazım gelen gidiyor yoksa ay sonunu denkleştiremiyosun

cnm arkadaşlarım da gram altın hesabı var ama ben nakitten yanayım o yüzden.ama devir olarak bişeyler yapmak lazım gelen gidiyor yoksa ay sonunu denkleştiremiyosun

işte canım nakıt işi öyle kolay olmuyor her ay alamıyorsun denedım sadece ve sadece 2 ay labıldım ayrıca evde hırsız olayı var. finansbakın ıng bankın iş bankasının bu tür hesapları var inceleyın derım

baktım şimdi benim yatırdığım bir hesabım var ona da otomatik talımat verip düzenli maaş dan düşebiliyorlarmış öle yapıyım neyapıyım başka

selam herkese dün * bir bankayla görüştüm maaş müşterisi olduğumuz için faizleri biraz düşük çekip vadeli hesaba yatırıyım kredi taksidide her ay maaşımdan düşsün diye düşündüm.bi tarafım çekme diyor.bu şekilde birikim yapan varmı?36 ay vadeli yapıyım diyorum zaten 3 yıl ne ev alabiliriz nede 2.çocuk yapabilirim.

parayı biyerde kullanmayacaksanız çok saçm neden boşa faiz ödeyesiniz ki.madem oyle heray okadar parayı kenara koyun,eger koyamıyorsanız bu mantıkla çektiginiz toplu parayıda saga sola harcayabilirsiniz.bi arkadasım bu şekilde çekti ve toplu parayıda harcadı

Back
Yukarı