Kredi kartindan anlamıyorum bı aydınlatın beni ☺️

Bu devirde ayak yorgana göre uzatılmıyor malesef inanın deniyoruz ama yiyip içmememiz lazım yani. Kredi kartini kimse kullanmak istemez en azından ben keyfi kullanmadığımızi düşünüyorum karta bağımlı olmak istemiyoruz tabiki tamamen kapattigimizda oluyor ama bı ihtiyac halinde birinden borç alacağımıza karta yöneliyoruz

İşte zaruri olmayanlar için dedim ben de. Yoksa tabii ki hayatın zorluğunu hepimiz yaşıyoruz maalesef.
Adamı dövmeyeceksiniz di mi, burası çok önemli

İşte zaruri olmayanlar için dedim ben de. Yoksa tabii ki hayatın zorluğunu hepimiz yaşıyoruz maalesef.
Adamı dövmeyeceksiniz di mi, burası çok önemli
Ay yok üzerine gitmeyecgim ama yine hoş karşılamıyorum birinin annemde olsa bu kişi yani parasını kullandı. Bizimde işimiz görülmüş gibi olmus. Ama eşim bunu bana teklif ederken okadar gerildiki yani yanlış bişey yapıyor diye düşündüm ama değilmiş

Ufak şeyler için tartışmayın böyle ya, iki günlük dünya 36 ay yapsa nolacak? 1 sene sonra enflasyondan dolayı sakız parası gibi kalacak zaten, 1 senede Ödemiş olacaksınız telefonu. Zaten 36 ay yapmamış 3 yapmış. Peşin gibi bir şey bu da… sorarsanız açıklar zaten

Sorsam tabiki açıklar ben hiç anlamadıgim için, eşimin bana başta teklif ettigi andaki gerginliği yüzünden acaba yanlış birşey mi diye düşündüm. Anlamadığımı kendide biliyor zaten habersizde yapabilirdi ama ben hayır diyince 3e bölmüş işte ekşi bir yani yokmustu

Kendince dediğinizi yaptığına bile ikna etmiş olabilir kendini eşimle ben de çok yaparız, bunu yap demiştin ama bugün yap demedin ki? Veya işte şunu alma dedin ama onun diğer modelini alma demedin?
Sonra gülüp geçeriz çünkü art niyetsiz hareketler. Seviyesi de hiç artmaz, eşiniz de bunu büyük bir şey olarak görmemiş olabilir. Sizin anlamamanız da etkili tabi

Kaça böldüğü ne fark eder
Telefon alınmış parası karta yatırılmış
Annen açısından sorun yok
Eşinin ödemesi açısından da sorun yok
Bazı bankalar sen istemesen de otomatik olarak 3 taksit vs bölüyorlar daha önce kampanya talebinde bulunduysan

Hiç bişey anlamadım

Vade farkı yok peşin fiyatına bölmüş öyle gözüküyor. Bize yeter kalan kısım da benim merak ettiğim ne faydası oldu yada bize ekşi olacak bı durum varmi
Size de faydası olur annene telefon gitti önemli olan o eşin ister 10 takside bölsün nasıl rahat verecekse öyle yapsın ne var bunda

Evett bana der 36 aya faizli bölme dedin üç aya bolme demedinki diye art niyet olsa bana konuyu hiç acmazdi zaten ya normalde bana şuan alabilirsin parayı karta aktardık dedi benim işim olunca sen al tükenmeden dedim işte

Anlamadığım bir konu olunca tedirgin oldum ama gerek yokmus

Size de faydası olur annene telefon gitti önemli olan o eşin ister 10 takside bölsün nasıl rahat verecekse öyle yapsın ne var bunda
Bizi etkiler diye düşündüm peşin alacağı şeyi taksit yapınca. Çünkü benimde pahada yüksek miktar alacaklarim var eşim yıl sonu kesintisi oluyor maaşlarda Şubatta al buyuzden dedi bende taksitle alacağım buyuzden tedirgin oldum ama olacak bişey degilmisti

Telefon söylenilen fiyata alınmış, anneniz parasını vermiş. Eşiniz kartdan ödemiş ha tek çekim ha 3 taksit. Tepesine çökecek ne var, adamın işine öyle gelmiş öyle yapmış. Herkesin işi görülmüş.
Bukadar ince hesap yapıp peşine düşene kadar neden bende bir işe girip ekomomik olarak az rahatlasak diye düşünmüyorsunuz ben bunu merak ettim? Belliki geçimde zorlanıyorsunuz buna çözüm bulun bence.

Yaptığınız yorumun benim sorduğum şey ile bağlantısı ne arkadaşım ? Ben geçinemiyoruz mu yazmışım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…