• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartımı kaybettim

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
0
Yer
Diğer
Bugüne kadar hiç para, kredi kartı yada önemli birşeyi kaybetmek yada biryerde unutmak gibi bir olay yaşamadım.Bunu belirtmek istedim.Asla dalgın dünyadan bir haber alışveriş yaparken kendini kaybeden bir insan değilimdir.

Nasıl olduğu ve nereye gittiği hakkında hiçbir fikrim yok ama kart kayboldu ben 5 dk içerisinde fark ettim ve kart eşimin üzerine olduğu için hemen onu aradım.Oda bankayı arayıp iptal ettirdi.Çok şükür alışveriş yapılmamış son alıveriş benim alışverişim görünüyor.Size saçma gelecek ama benim içimde iptal olsada bir korku kaldı. Acaba gerçekten iptal olmuşmudur. Yani daha sonradan başımıza iş açılmasından korkuyorum. Birde 10 gün sonra kartın yenisini gönderecekler ya o kartında kart numarası kaybolanla aynımı olacak?Daha önce kredi kartını çaldıran yada kaybedip iptal ettirip yenisini alan arkadaşlar varsa cevaplarlarsa sevinirim.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle iptal olmuştur.. Çünkü müşteri hizmetlerinde konuşmalarınız kayıt ediliyor.. Size iptal oldu denildikten sonra bir alışveriş olursa bu durumda banka suçlu duruma düşeceği için kesinlikle iptal etmişlerdir..
Benimde buna benzer bir olay olmuştur o dk iptal ettirmiştim.. içiniz ferah olsun

kart numarAN değişecek.benmde başıma gelmişti aradım iptal ettirdim.iptal edilmiştir korkma.

Canım geçmiş olsun diyeyim artık,bununla ucuz yırtmışsın.
Bizim kartımızı banka matik yutmuştu,Allahtan günü pazartesi sonra erecekti..
Aradık iptal ettirdik,ve bir daha tercihen o kartı istemedik..ama isteseydik aynı numarayla kart bize geri gelecekti..ama içini rahat tut,böyle işler risk almaya gelmez,iptalse iptaldir yani!

Canım Öncelikle Çok Geçmiş Olsun..
Müşteri Temsilcisiyle Konuşmalarınız Kayıt Altında Merak Etme..
Aklında Bir Şüphe Kalmasın Telefon Kaydını Yani Saatini Bir Yere Not Et..
İptal Ettirdiğin Anda İptaldir..
İçin Rahat Olsun..

Cevaplayan herkese çok teşekkürler.İçim biraz olsun daha rahat etti.Yeni kartın kart numarasının farklı olacağını öğrendiğimde iyi oldu en çok onu merak ediyordum...

Eşiniz bankadan iptal ettirdiyse sorun yok iptal olmuştur.Benzer olay geçen haftalarda babamın başına geldi hatta haftasonu olduğu için bankaya gidemedi cep telefonundan müşteri hizmetlerini aradık kredi kartını iptal ettirmek istediğini söyledi ve iptal oldu.Bizde hiçbir sorun olmadı sizde de olmaz.İçiniz rahat olsun.

Bugüne kadar hiç para, kredi kartı yada önemli birşeyi kaybetmek yada biryerde unutmak gibi bir olay yaşamadım.Bunu belirtmek istedim.Asla dalgın dünyadan bir haber alışveriş yaparken kendini kaybeden bir insan değilimdir.

Nasıl olduğu ve nereye gittiği hakkında hiçbir fikrim yok ama kart kayboldu ben 5 dk içerisinde fark ettim ve kart eşimin üzerine olduğu için hemen onu aradım.Oda bankayı arayıp iptal ettirdi.Çok şükür alışveriş yapılmamış son alıveriş benim alışverişim görünüyor.Size saçma gelecek ama benim içimde iptal olsada bir korku kaldı. Acaba gerçekten iptal olmuşmudur. Yani daha sonradan başımıza iş açılmasından korkuyorum. Birde 10 gün sonra kartın yenisini gönderecekler ya o kartında kart numarası kaybolanla aynımı olacak?Daha önce kredi kartını çaldıran yada kaybedip iptal ettirip yenisini alan arkadaşlar varsa cevaplarlarsa sevinirim.......

Çok panik yapmışsın :), Hayır aynı kart numarasıyla aynı olmıycak hesaptaki para o yeni karta geçiçek ve emin olki %100 iptal olmuştur o kart, olmasa yeni kart yollamazlardı...

Ben 2 yıl bankada calıstım... Hemen kapatılıyo kartlar bıldırım verdıgınız anda kart yenılenıyo son 4 yada son 2 rakamı degıstırılıp farklı kart basılıp gönderılıyor bır sorun olmaz merak etmeyın ;)

yanlız her banka dıger karttakı borcları yenısıne aktarmaz bu konuda bılgı alın..

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Kartım geldi son iki rakamını değiştirmişler ve diğer karttaki harcamalar yeni karta geçmiş yani hiçbir problem yok eşim aradığı anda iptal olmuş ve bulan yada çalan kartı kullanamamış.Mesaj yazan herkese teşekkürler yetkililer konuyu kapatabilir..........

Back