kredi kartı yardımm :(

bir defa ablamda netten film izlemek icin yabancı bir siteye tek seferlik diye kredi karttan cektirmişti ucret tabi aradan zaman gecti ekstrede cıktı ama daha farklı isimle 120 lira cekilmiş dusun dusun en sonunda anladık site aylık ucret alıyormus meger..bu tarz birsey olabilirmi seninde

Sanki şey gibi bilgisayar programları varya onun aylık ödemedi gibi varmı böle bişeyin

tatlım üstüste 6 usd civarı iki harcama
hani çok değil ama durmadan aldığını düşünsene :S
1 dolar bile olsa kart bilgilerinin ele geçirilmiş olma ihtimaline karşı kartın iptali doğru olmuş elbette.
Bu kadarla kurtulmuş olmana sevindim. Allah beterinden korusun. :KK68:

bir defa ablamda netten film izlemek icin yabancı bir siteye tek seferlik diye kredi karttan cektirmişti ucret tabi aradan zaman gecti ekstrede cıktı ama daha farklı isimle 120 lira cekilmiş dusun dusun en sonunda anladık site aylık ucret alıyormus meger..bu tarz birsey olabilirmi seninde

Sanki şey gibi bilgisayar programları varya onun aylık ödemedi gibi varmı böle bişeyin

yo tatlım üye olmadım :KK43: kartı iptal ettiler ama kafama birşey takıldı benm borçlarım var iadelerim var onlar nereye yansıyacak :S

Cv reality olana baktım da ev kiralama emlak gibi garip bir şey çıktı:)

yo tatlım üye olmadım :KK43: kartı iptal ettiler ama kafama birşey takıldı benm borçlarım var iadelerim var onlar nereye yansıyacak :S
Yeni kart gönderirler bence ona yansır. Bak bende tedirgin oldum şimdi Allah'tan çok yüksek bir meblağ değilmiş o_O

yeni gelen kartınızı mail-order harcamalara kapatmak istediğinizi söyleyin müşteri hizmetlerine. böylece kartınızı sadece fiziki olarak kullanabilirsiniz kart sizde olduğu sürece bir harcama yansımaz, ola ki yansıdı bankaya daha önce talimat verdiğinizi söyleyip yapılan harcamayı ödememe talebinde bulunabilirsiniz. ben daha önce play store dan oyun almıştım. bi iki dolar almadığım oyunlardan da yansımıştı. uzaktan harcamaya kapattım sorun yaşanmadı sonrasında.

Banka nasıl olur da bilemez. Bu çekim saat kaçta nereden yapılmış. Çok acayip
Benim kartım internete, posta yoluyla çekime hep kapalı. Ben sadece kullanacağım anlarda girip açarım tekrar kapatırım. Siz de bunu aksatmadan yapın.

X