tatlım ama hiç öyle bir harcama yapmadım kiİnternet üzerinden oyun olabilir mi ?
evet tabela adları olmuyor ama bu hem dolar seklinde hemde ilginç bir isim yani yapmadım böyle birşey :SBir arkadaşımında başına gelmişti bankayı arayıp harcamadım demişti ama meğerse alışveriş yaptığı market çıkmıştı ekstre deki isimle dükkan isimleri aynı olmuyor bazen.
yüksek değil tatlım ama huylandım durmadan alırsa bu sekilde :SGayrimenkul yatırım kiralama şirketi gibi bir şey sanki.. Yüksek bir mevla mı?
tatlım ama hiç öyle bir harcama yapmadım ki
evet tabela adları olmuyor ama bu hem dolar seklinde hemde ilginç bir isim yani yapmadım böyle birşey :S
yüksek değil tatlım ama huylandım durmadan alırsa bu sekilde :S
dolar karşılığı tl mi benim kardeşimin oyununun parası otomatik kesiliyordu bir ara.tatlım ama hiç öyle bir harcama yapmadım ki
evet tabela adları olmuyor ama bu hem dolar seklinde hemde ilginç bir isim yani yapmadım böyle birşey :S
tatlım ama hiç öyle bir harcama yapmadım ki
tesekkürler canımDilerim sorun çıkmaz. Sonucu bize de bildirin lütfen.
Miktar belli mi canım? Ne kadarlık harcama görünüyor?onlarda çözemedi kartı iptal edecekler
tatlım üstüste 6 usd civarı iki harcamaMiktar belli mi canım? Ne kadarlık harcama görünüyor?