Kredi kartı hakkında,

PurpLe.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
40
0
86
31
Sakarya
merhaba,benım işte üniversiteli kredi kartım var,geçen gün 270 lira borcumun 67 lirasını yatırdım,sorgu yaptıgımda toplam kullanılabilir kart limiti 0 tl, kullanılabilir müşteri limiti 73 tl gösteriyor , anlamadığım ben hangisine göre alışveriş yapabilirim? yardımcı olur musunz

Normalde asgarisini yatırdıktan sonra, kartı kullanabiliyosun :26: Ama sadece alışverişte, belki sana orda demek istediği nakit çekim 0 tl gibi bişeydir Benim de var öğrenci kartım, bu yıl sonu iptal olacak. Asgarisini yatırdıktan sonra alışverişe açılması lazım.
Sen gene de bi bankayı ara ya da bi şubeye git

bende öyle biliyorum genelde limiti doldurdıktan sonra asgari bile yatırsam yine kullanabiliyordum ama borcu ödedikten bir gün sonra atmden baktıgımda kullunılabilir limit 0 tl yazıyordu,pek önemsemedim yarın kullanmam gerekecek kartı,aradım sorgu yaptırdım 73 tl kullanılabilir müşteri limiti diyor,kafam karıştı 0 tl mi 73 tl mi:26:

O zaman muhtemelen şöyle bişey oldu. Üstüste borcunun yarısından azını ödediğin zaman böyle şeyler oluyor. Yani sadece asgari ödüyosun ya üstüste :26:
Ama şu müşteri limiti ne demek çözemedim. Bence kullanabilirsin. Sadece limitine eklememişler yatırdığın ödemeyi.

alışverişinizi kullanılabilir müşteri limitinize göre yapabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…