Kredi kartı hakkında,

PurpLe.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
40
0
86
31
Sakarya
merhaba,benım işte üniversiteli kredi kartım var,geçen gün 270 lira borcumun 67 lirasını yatırdım,sorgu yaptıgımda toplam kullanılabilir kart limiti 0 tl, kullanılabilir müşteri limiti 73 tl gösteriyor , anlamadığım ben hangisine göre alışveriş yapabilirim? yardımcı olur musunz

Normalde asgarisini yatırdıktan sonra, kartı kullanabiliyosun :26: Ama sadece alışverişte, belki sana orda demek istediği nakit çekim 0 tl gibi bişeydir:6: Benim de var öğrenci kartım, bu yıl sonu iptal olacak. Asgarisini yatırdıktan sonra alışverişe açılması lazım.
Sen gene de bi bankayı ara ya da bi şubeye git :31:

bende öyle biliyorum genelde limiti doldurdıktan sonra asgari bile yatırsam yine kullanabiliyordum ama borcu ödedikten bir gün sonra atmden baktıgımda kullunılabilir limit 0 tl yazıyordu,pek önemsemedim yarın kullanmam gerekecek kartı,aradım sorgu yaptırdım 73 tl kullanılabilir müşteri limiti diyor,kafam karıştı 0 tl mi 73 tl mi:26:

bende öyle biliyorum genelde limiti doldurdıktan sonra asgari bile yatırsam yine kullanabiliyordum ama borcu ödedikten bir gün sonra atmden baktıgımda kullunılabilir limit 0 tl yazıyordu,pek önemsemedim yarın kullanmam gerekecek kartı,aradım sorgu yaptırdım 73 tl kullanılabilir müşteri limiti diyor,kafam karıştı 0 tl mi 73 tl mi:26:

O zaman muhtemelen şöyle bişey oldu. Üstüste borcunun yarısından azını ödediğin zaman böyle şeyler oluyor. Yani sadece asgari ödüyosun ya üstüste :26:
Ama şu müşteri limiti ne demek çözemedim. Bence kullanabilirsin. Sadece limitine eklememişler yatırdığın ödemeyi.

alışverişinizi kullanılabilir müşteri limitinize göre yapabiliyorsunuz

Back