Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme? Bilgisi Olan Bakabilir mi?

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
kredi kartı borcu taksitlendirme diye bir şey varmış arkadaşlar.
ben istiyorum ki, her ay ödediğim sabit olsun 6 ayda tüm borcu kapatayım. bunu sizin için yapan danışmanlık şirketleri varmış fakat ne derece güvenilir karar veremedim.

bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. :31:

kredi kartı borcu taksitlendirme diye bir şey varmış arkadaşlar.
ben istiyorum ki, her ay ödediğim sabit olsun 6 ayda tüm borcu kapatayım. bunu sizin için yapan danışmanlık şirketleri varmış fakat ne derece güvenilir karar veremedim.

bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. :31:

Merhaba, bunun için danışmanlık şirketlerine gitmen gerekmez canım. Kartın hangi bankada ise oraya gidip toplam borcumu yapılandırmak istiyorum dersen yaparlaar. Bende yeni yaptırdım. Kaç taksite böldürmek istiyorsan yaptırabilirsin. Bankanla görüşmeni tavsiye ederim.

Merhaba, bunun için danışmanlık şirketlerine gitmen gerekmez canım. Kartın hangi bankada ise oraya gidip toplam borcumu yapılandırmak istiyorum dersen yaparlaar. Bende yeni yaptırdım. Kaç taksite böldürmek istiyorsan yaptırabilirsin. Bankanla görüşmeni tavsiye ederim.

danışmanlık şirketi pek güvenilir gelmiyor açıkçası. cevabınız beni çok mutlu açıkçası, teşekkür ederim :31:
şubeye gitmek şart mı peki? telefonla olmaz mı?
faiz olayı falan olmuyor değil mi?
bir de her banka yapıyor mu bunu?

Son düzenleme:
danışmanlık şirketi pek güvenilir gelmiyor açıkçası. cevabınız beni çok mutlu açıkçası, teşekkür ederim :31:
şubeye gitmek şart mı peki? telefonla olmaz mı?
faiz olayı falan olmuyor değil mi?

Şubeye gitmek şart canım, az bir ekleme oluyor ama eğer böyle yapmazsak her ay daha fazla geliyor ödeyemediğim oluyor ya da bir kısmını ödeyebiliyordum gene faiz biniyordu. şimdi en azından ne yatıracağım belli ve her ay gelen ödemenin aslını yatırmış oluyorum. Öbür türlü sadece asgari ödeme yapabiliyordum. Sen şubeye git, konuş... Kartını ver, taksit yapılandırması istediğini söylemen yeterli toplam borcuna bakar ve kaç taksite bölmek istediğini sorar. Detaylarını öğren aydan aya ödebileceğin durumuna göre taksitlendir. Fazlada uzun yaptırma biran önce kurtulmak için. valla ben böyle yaptırmasaydım kart iyice şişti, şimdi son 2 taksitim kaldı 6 aya böldürmüştüm. Kolay gelsin canım.

Şubeye gitmek şart canım, az bir ekleme oluyor ama eğer böyle yapmazsak her ay daha fazla geliyor ödeyemediğim oluyor ya da bir kısmını ödeyebiliyordum gene faiz biniyordu. şimdi en azından ne yatıracağım belli ve her ay gelen ödemenin aslını yatırmış oluyorum. Öbür türlü sadece asgari ödeme yapabiliyordum. Sen şubeye git, konuş... Kartını ver, taksit yapılandırması istediğini söylemen yeterli toplam borcuna bakar ve kaç taksite bölmek istediğini sorar. Detaylarını öğren aydan aya ödebileceğin durumuna göre taksitlendir. Fazlada uzun yaptırma biran önce kurtulmak için. valla ben böyle yaptırmasaydım kart iyice şişti, şimdi son 2 taksitim kaldı 6 aya böldürmüştüm. Kolay gelsin canım.

çok haklısın. korkuyla fatura bekliyorum her ay ne sürprizler olacak diye. başka türlü bitmeyecek yoksa.
senin bankan hangisi merak ettim. nette aratıyorum banka adıyla ama hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. her banka yapmıyor mu acaba diye bir kuşkuya düştüm :26:

çok haklısın. korkuyla fatura bekliyorum her ay ne sürprizler olacak diye. başka türlü bitmeyecek yoksa.
senin bankan hangisi merak ettim. nette aratıyorum banka adıyla ama hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. her banka yapmıyor mu acaba diye bir kuşkuya düştüm :26:

İş bankası canım, maxsimum kartıma yapılandırma yaptırdım. Her banka yapıyor, bu gidişle bir kartım daha var o başka bankanın onada yaptıracak gibiyim, bu borç bitsin sıra onada gelecek. :D

Son düzenleme:
İş bankası canım, maxsimum kartıma yapılandırma yaptırdım. Her banka yapıyor, bu gidişle bir kartım daha var o başka bankanın onada yaptıracak gibiyim, bu borç bitsin sıra onada gelecek. :D

benimki de maximum. öyleyse şubedeyim yarın :8:
çok teşekkür ederim. umarım bir an önce kurtuluruz.

Merhaba sakın sakın şirketlere gitme

benim bankam finansbank, telefonla müşteri hizmetleriyle görüşüp yaptırmıstım

aslında şu kredi kartı illetini hayatımızdan çıkarsa başımıza bunlar hiç gelmezdi

130 tl gibi bir ek ücret alıyorlardı, faizi varmıydı hatırlamıyorum-geçmiş zaman

Kredi kartınızı taksitlendirmek istiyorsanız sadece bankanızla yapınız.Kredi kartınızı biz ödeyelim siz bize taksit taksit ödeyin diyen şirketlere inanmayın haberlerde bile gösteriyorlar ara sıra bu tür şirketlere aldanmayın diye.

Aman bu danismanlik sirketleri de. Zaten kredi karti maduru insana para lazim bide onlar para ister. O kadar cok madur var ki artik kredi karti danismanlik sirketi denen bi sektor cikmis. Hepsi tuzak. Ben bi de bi arkadasimdan duydum, bilerek yuksek ve odenmesi zor miktar vermisler. Anlasmanin altinda kucuk bi madde yaziyomus, Borc odenmezse faiz daha fazla islenecek gibisinden biseyler. Aylik 500 lira odeme gibi anlasildiysa da geciktirmekten dolari o yapilmis olan indirimin hepsi tekrar ana paranin ustune eklenmis, yani eskisinden bile daha cok odemek zorunda birakmislar arkadasimi. Bu ufak gibi gorunen buyuk tuzaklara da dikkat edin.

Back
Yukarı