Kredi karti alimi

Bankası kartı değil siz önemlisiniz

Ödeme gününde hepsini yatırırsan cebinde nakit taşımak gibi yok asgaridîni yok azını yatıracağım dersen cebinde yılan taşımak gibi

Kartlarım var eve yalıtım yaptırdım beyaz eşyaya taksit yaptım gibi büyük meblağlarda kullandım

Giydi vs de alıyorum ama genelde küçüklere tek çekip palto Bot vs taksit

Oğluma bisiklet aldık mesela peşin de alabilirdik ama 10 taksit varmış öyle aldık bu durumlarda iyi oluyor

Hatta kendime yüzük aldım taşlı altın aylık ödene gücümü aşmadım böylece yatırım oldu ama onu alınca başka şeyleri almadım dengeyi kurmak lazım

İş bankasıyla çalışıyorum. Kart aidatını iade ettiriyorum her yıl, onlar yansıtıyor ben bankacımı arıyorum iade ediyorlar.Asgarisini öderim gibi bir düsünceniz var ise Finansbank alın, kalan tutara faiz işletmiyorlarmıs yeni müşterilere.

İş bankasıyla çalışıyorum. Kart aidatını iade ettiriyorum her yıl, onlar yansıtıyor ben bankacımı arıyorum iade ediyorlar.Asgarisini öderim gibi bir düsünceniz var ise Finansbank alın, kalan tutara faiz işletmiyorlarmıs yeni müşterilere.

Sanirim ben yanlis anlattim yada dogru bilemedim asgarisi dedigim 100 liralik alisveris yaparsin 4 taksit olur mesela 25 eder bu degil mi.asgarisi?

Benim bankalarla başım dertte olduğu için bana 500 tl lik kart vermişler.

Daha önceki limitim 7900 tl idi ve malesef hepsi doluydu kredi çekip kapatmak zorunda kaldım. Sonra bana 500 tl lik göndermişler bi daha bulaşmam diyordum. Ama 500 tl çok işime yaradı. Internet alışverişlerini taksite böldürmek çok iyi oluyor. 500 den yüksek limit uzuuuuuun bir süre daha kullanmam!

Sanirim ben yanlis anlattim yada dogru bilemedim asgarisi dedigim 100 liralik alisveris yaparsin 4 taksit olur mesela 25 eder bu degil mi.asgarisi?
O ay yaptığın bütüüüün alışverişin ödemen gereken 5 te 1 i yanlış bilmiyorsam asgarisi oluyor.
O ay 500 tl harcadıysan en az 100 tl sini ödemen gerek ki takibe alınmayasın.

Hayır. Şöyleki 300 tl tek çekim alısveriş yaptınız, ay sonu ekstreniz geldi 300tl ödemeniz gereken tutar, bunun kredi kartı kullandığıniz yıllara göre azalan bir tutari var ekstrenize yansıyan, ilk etapta 300tl'nin yüzde 40'ı diye düsünelim. Buda ekstrenizde yazıyor asgari ödenenmesi gereken tutar diye, siz 300tl ödeyemiyorsanız asgari belirlenen tutarı ödüyorsunuz. Banka belirliyor yani bunu alişveriş yaptığınız tutar üzerinden.
Sizin bahsettiginiz taksitli alısveriş. Yine 300tl alışveriş yaptınız ve bankanıza 10 taksit yapıyor işyeri diyelim, size zaten o ayki ekstrenizde 30tl ödenecek tutar olarak gönderilir, aydan aya, gününü gecirmeden onu öderseniz faiz ödemezsiniz.

Ben sadece giyim.icin istiyorum aslinda limit dusuk olunca sorun olmaz diye en azindan asgarisini oderim :)

Bankaların en sevdiği yola yola bitiremediği müşterilerdir asgari borcu ödeyenler.
Hiç araştırdınız mı, asgari ödeme tutarı nedir? Kaşıkla verip kepçeyle almak gibi ayarlanmış.
Öyle bir hesaplamışlar ki, sadece asgarisini öderseniz borç çok uzun süre bitmiyor ve harcadığınızdan kat kat fazla faiz ödüyorsunuz. Tabi bu esnada harcamaya devam ediyorsunuz, borcunuz katlandıkça katlanıyor.
O ayki harcanan tutarı öderseniz hiç faiz ödemezsiniz. Ayrıca kredi kartı ile aylık harcamanız, aylık gelirinizin üçte birini aşmamalı ki ödemede sıkıntı yaşamayın. kredi kartı ödeme planı sunuyor sadece, ekstra bir gelir kaynağı değil.

garanti aldığı ücreti puan olarak yüklüyor tabi onunda bir kısmını yoksayarak. mesale 70 tl ücrete 50 tl puan gibi.
yapı kredi hiç vermiyor :)
iş direk iade ediyor. ( bende öyle oldu yani )
halkbankası hiç almıyor.
ziraatin kartı maksimum yani iş bankasının markasını kullanıyor.
vakıf bankta world yani y. kredinin markasını kullanıyor :)
diğer bankalara hiç bulaşma bile :)
Garanti deyince... :)
Üç yıl önce kart ücreti yansıttılar, aramadık ödemedik de. Onlar inat etti biz inat ettik. Sonra baktılar kartı da kullanmayı bıraktık, 6 ay sonra iade ettiler ücreti. :)

X