- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- Konu Sahibi huzurgerek
Aynennn.... :)Neredeyse herkes sikayetci kartlardan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynennn.... :)Neredeyse herkes sikayetci kartlardan :)
Ben sadece giyim.icin istiyorum aslinda limit dusuk olunca sorun olmaz diye en azindan asgarisini oderim :)
İş bankasıyla çalışıyorum. Kart aidatını iade ettiriyorum her yıl, onlar yansıtıyor ben bankacımı arıyorum iade ediyorlar.Asgarisini öderim gibi bir düsünceniz var ise Finansbank alın, kalan tutara faiz işletmiyorlarmıs yeni müşterilere.
O ay yaptığın bütüüüün alışverişin ödemen gereken 5 te 1 i yanlış bilmiyorsam asgarisi oluyor.Sanirim ben yanlis anlattim yada dogru bilemedim asgarisi dedigim 100 liralik alisveris yaparsin 4 taksit olur mesela 25 eder bu degil mi.asgarisi?
Hayır. Şöyleki 300 tl tek çekim alısveriş yaptınız, ay sonu ekstreniz geldi 300tl ödemeniz gereken tutar, bunun kredi kartı kullandığıniz yıllara göre azalan bir tutari var ekstrenize yansıyan, ilk etapta 300tl'nin yüzde 40'ı diye düsünelim. Buda ekstrenizde yazıyor asgari ödenenmesi gereken tutar diye, siz 300tl ödeyemiyorsanız asgari belirlenen tutarı ödüyorsunuz. Banka belirliyor yani bunu alişveriş yaptığınız tutar üzerinden.Sanirim ben yanlis anlattim yada dogru bilemedim asgarisi dedigim 100 liralik alisveris yaparsin 4 taksit olur mesela 25 eder bu degil mi.asgarisi?
Ben sadece giyim.icin istiyorum aslinda limit dusuk olunca sorun olmaz diye en azindan asgarisini oderim :)
Garanti deyince... :)garanti aldığı ücreti puan olarak yüklüyor tabi onunda bir kısmını yoksayarak. mesale 70 tl ücrete 50 tl puan gibi.
yapı kredi hiç vermiyor :)
iş direk iade ediyor. ( bende öyle oldu yani )
halkbankası hiç almıyor.
ziraatin kartı maksimum yani iş bankasının markasını kullanıyor.
vakıf bankta world yani y. kredinin markasını kullanıyor :)
diğer bankalara hiç bulaşma bile :)