Kredi karti alimi

İş banksının öyle bi kartı war 350 tl limitli arttırmak için hep soruyolar ama sen onay wermeden arttıramıyorlar nasılsa

garanti aldığı ücreti puan olarak yüklüyor tabi onunda bir kısmını yoksayarak. mesale 70 tl ücrete 50 tl puan gibi.
yapı kredi hiç vermiyor :)
iş direk iade ediyor. ( bende öyle oldu yani )
halkbankası hiç almıyor.
ziraatin kartı maksimum yani iş bankasının markasını kullanıyor.
vakıf bankta world yani y. kredinin markasını kullanıyor :)
diğer bankalara hiç bulaşma bile :)

Tesekkur ederim canim :)

reklamcı gibi olucam ama iş bankası benden 60 tl mi ne kart ücreti almıştı. geçtiğimiz aylarda. telefonla 850 li hattını aradım. ve bu ücretin iadesini istiyorum dedim. biraz bekleticem mimoza hanım dedi. 15 sn sonra iade edildi, bir sonraki ekstrenizde görürsünüz dedi :)

Çok iyi ya... Şans işi mi acaba bilmiyorum ki...

ben garantiliyim..
maaş kartım ve kredi kartım garantiden.

yaa aynı düşünce benimde aklımda vardı kızlar cayar gibi oldum yorumlarınızı okuyunca.eşimle foto mak alıcaktık elimizdeki peşin parayı vermeyelim karta taksit yapar öderiz falan dedim ama acaba ipin ucunu kaçırırmıyız güvenemedim şimdi bize :)

300 TL odenemeyecek bir tutar değil. yıllardır çalışıyorum ama nedense yıllardır kredi kartımı sıfırlayamıyorum.

maaşımın 7 8 katı limitim vardı bir ara. o para nasıl bedava gibi gelmıstı. şimdi borc odedıkce lımıt düşürüyorum bu sekılde kartımda limitte olmuyor birşey alamıyorum.

Ben sadece giyim.icin istiyorum aslinda limit dusuk olunca sorun olmaz diye en azindan asgarisini oderim :)
Aynı mantıkla geçen ay maaş aldığım bankanın kartını aldım,maaş müşterisi olduğum için yıllık ücret alınmıyormuş. Ve 750 lira harcadım. Hiç tavsiye etmem.Kart olunca bu da lazım o da lazım diye diye harcanıyor

Aynı mantıkla geçen ay maaş aldığım bankanın kartını aldım,maaş müşterisi olduğum için yıllık ücret alınmıyormuş. Ve 750 lira harcadım. Hiç tavsiye etmem.Kart olunca bu da lazım o da lazım diye diye harcanıyor

Yani bilemiyorum zaten aylik giyim alisverisi yapiyorum kozmetik falan bi anda hepsini alamiyorum tabi taksit benim isime gelir. Ipin ucunu kciracagimi dusunmuyorum acikcasi.

Ben sadece giyim.icin istiyorum aslinda limit dusuk olunca sorun olmaz diye en azindan asgarisini oderim :)

asgarisini ödeye ödeye borç katlanıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum. benim ödeyemedim borç aldım kapattım şimdi o borçlaro ödemek için altınlarımı bozdurdum işin kötü yanı iki aydır yine kartlarımı kapatamıyorum :KK43:

asgarisini ödeye ödeye borç katlanıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum. benim ödeyemedim borç aldım kapattım şimdi o borçlaro ödemek için altınlarımı bozdurdum işin kötü yanı iki aydır yine kartlarımı kapatamıyorum :KK43:

Ben sadece kendime harciycam yani.siz evlisiniz sanirim ev ihtiyaciyla kisisel ihtiyac bir olmaz diye dusunuyorum.

Yani bilemiyorum zaten aylik giyim alisverisi yapiyorum kozmetik falan bi anda hepsini alamiyorum tabi taksit benim isime gelir. Ipin ucunu kciracagimi dusunmuyorum acikcasi.
Aylık giyim için aldım ben de. Ama nevresim takımım eksikti,baya indirimli ve kaliteli bir markaya denk geldim bir kaç tane aldım,sonra eşim kaliteli ve uygun ayakkabıya kıyafete denk geldi onu da aldık.Bir de 2 yaşında bıdık var ve internette güzel kampanyalar oluyor. Yani insan dayanamayıp alıyor,internetten almasam dışarıdan daha pahalı alacağım şeyler diye düşünüyor insan.
Ben taksit yapmayı düşünmüyorum,bundan önce de kredi kartı kullandım yıllarca ve taksitten nefret ediyorum. O yüzden ay başında ne kadar yatırabileceksem o kadar harcadım,öyle devam ettireceğim inş. İpin ucunu kaçırmak diye düşünmeyin bence.

Finansbank'ın kart aidatı olmayan fix card'ı var, aynı şekilde de Akbank'ın Free kartı var, her yerde diğer kartlar gibi geçiyor ve taksit imkanları var, üstelik istediğin limitte de veriyorlar. Kart aidatı geldi, arayıp iptal ettir, bankayla uğraş derdi yok, tavsiye edebilirim

Finansbank'ın kart aidatı olmayan fix card'ı var, aynı şekilde de Akbank'ın Free kartı var, her yerde diğer kartlar gibi geçiyor ve taksit imkanları var, üstelik istediğin limitte de veriyorlar. Kart aidatı geldi, arayıp iptal ettir, bankayla uğraş derdi yok, tavsiye edebilirim

Tesekkur ederim

Aylık giyim için aldım ben de. Ama nevresim takımım eksikti,baya indirimli ve kaliteli bir markaya denk geldim bir kaç tane aldım,sonra eşim kaliteli ve uygun ayakkabıya kıyafete denk geldi onu da aldık.Bir de 2 yaşında bıdık var ve internette güzel kampanyalar oluyor. Yani insan dayanamayıp alıyor,internetten almasam dışarıdan daha pahalı alacağım şeyler diye düşünüyor insan.
Ben taksit yapmayı düşünmüyorum,bundan önce de kredi kartı kullandım yıllarca ve taksitten nefret ediyorum. O yüzden ay başında ne kadar yatırabileceksem o kadar harcadım,öyle devam ettireceğim inş. İpin ucunu kaçırmak diye düşünmeyin bence.

Yani ay sonu yatirabilecek kadar harcamak daha mantikli sizin yaptiginiz gibi. Bende 6 ayda bir 300 liralik alisveris yeter bana diye dusunuyorum birde siz 3 kisi ben tek kisi yardim ve onerileriniz icin tesekkurler :)

X