• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartı alamıyorum

wenddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
80
0
36
Ankara
öncelikle mrblar :) hmn konuya giriyim çünkü çok zor durumdayım :5: bnm iş bankası kredi kartım vardı 6 ay önce borcunu ödemeyi geciktirdigim içn kartımı iptal ettiler hemn borcumun hepsini toptan ödedim bitirdim gecen ay yapıkredi play karda basvurdum bana kredi kartı vermediler bn daha ögrenciyim hiç bi banka bana kredi kartı vermez mi yada bnmle aynı durumda olupta kredi kartı alan var mı bilgilendirirseniz cok sevinirim :26: babamında haberi yoktu kredi kartından ya bna simdi birden hesap acmaya kalkarsa durumumu ögrenirse oofff :59: şimdiden herkse tşkler

alıpta napacaksın boşver alma biz kadınlar taksit yapan herşeye bayılırız ama o taksitleri ödeyememek var bırde insanı bunalıma sokar nice ölümler bu kredi kartından ALLAH korusun işine karışmak gbı olmasın ama bnce alma ögrenciymişsin bütçeni zorlama aileni üzmee

Son düzenleme:
alıpta napacaksın boşver alma biz kadınlar taksit yapan herşeye bayılırız ama o taksitleri ödeyememek var bırde insanı bunalıma sokar nice ölümler bu kredi kartından ALLAH korusun işine karışmak gbı olmasın ama bnce alma ögrenciymişsin bütçeni zorlama aileni üzmee

herseyden vazgectimde inşallah ailem ögrenmez ya :5: babam zaten seneye kndi kredi kartının ek kartını cıkarttırırda onda sorun olmaz imşallah:18:

benim de var maksimum öğrenci kartım şuana kadar bi sorun olmadı borcunu bitirrisem olmaz umarım:1:
hsbc öğrenci için kredi kartı veriyo diye biliyorum onu bi araştır istersen

benim de var maksimum öğrenci kartım şuana kadar bi sorun olmadı borcunu bitirrisem olmaz umarım:1:
hsbc öğrenci için kredi kartı veriyo diye biliyorum onu bi araştır istersen

bn orcu bitirdimde iş bankası yememiş içmemiş bnm borcumu geciktirdigimi hmn diger bankalara yetiştirmiş böle oluncada diger bankalar simdi vermiyo gerci sadece yapıkrediyi denedim :26: ama hsbc ye de bi başvuriim bsy kaybetmem cook saol :66:

Sanırım böyle durumlarda 5 sene bir zamanı var.Temiz gözükmeniz için

Arkadasım amacım yargılamak degıl ama daha ogrencıyken neden gırdın banka ıslerıne?Hem de babandan habersız..Bu bankalar hıc de masum degıller babam esnaf zırt pırt gelırler her bankadan bır suru kart bırakırlar bankacılar tabıı az gecıktır hemen mımlerler maalesef..Yarın bırgun evlenırsın kredı almak ıstersın bu gıbı sebeplerden vermezler Allah korusun..Bence babanın ek kartını al cok da lazımsa

Arkadasım amacım yargılamak degıl ama daha ogrencıyken neden gırdın banka ıslerıne?Hem de babandan habersız..Bu bankalar hıc de masum degıller babam esnaf zırt pırt gelırler her bankadan bır suru kart bırakırlar bankacılar tabıı az gecıktır hemen mımlerler maalesef..Yarın bırgun evlenırsın kredı almak ıstersın bu gıbı sebeplerden vermezler Allah korusun..Bence babanın ek kartını al cok da lazımsa

5 yıl dolsunda bi daha töbe maaşın olck ancak öle ahh bi bilseydim :5: babam ek kart cıkarttırsa problem olmz dmi ögrenemez kara listede olduumu :44:

:60::60::60:

banada taksit yaparken verdiler kredikarti ,korkumdan dolaba attim kullanmiyorum:25::18::68:

istemiyorum kart mart dedim, olmaz alacan dediler:26::27::57:

bencede hiç bulaşma bak bana genç yaşımda neler geldi başıma napıcaamıda bilmiyorum şimdi :44: en iisi nakit napalım biseyide cok istiyosak para biriktirip alcaz :5:

öncelikle mrblar :) hmn konuya giriyim çünkü çok zor durumdayım :5: bnm iş bankası kredi kartım vardı 6 ay önce borcunu ödemeyi geciktirdigim içn kartımı iptal ettiler hemn borcumun hepsini toptan ödedim bitirdim gecen ay yapıkredi play karda basvurdum bana kredi kartı vermediler bn daha ögrenciyim hiç bi banka bana kredi kartı vermez mi yada bnmle aynı durumda olupta kredi kartı alan var mı bilgilendirirseniz cok sevinirim :26: babamında haberi yoktu kredi kartından ya bna simdi birden hesap acmaya kalkarsa durumumu ögrenirse oofff :59: şimdiden herkse tşkler

Kartım var diye daha çok harcama yapıcaksın daha öğrencisinde vermedikleri daha isabetli bir karar olmuş ödemeyi geciktirdiğin zaman bankaların hiç affı yok kendi başınada gelmiş hiç bir kart alma derim

Kredi kartı başa bela,idare etmek çok zor.
Zaten kötü bir deneyim yaşamışsın,almaman daha iyi bence.

Bende öğrenciyken kredi kartı çıkarmıştım iş bankasından.Limiti 200 TL idi ama öğrencilik işte onu bile ödeyemiyorsun.Bir ay asgari tutarı ödeyip diğer ay ödeme yapmıyordum dolayısıyla borcumda hiç bitmiyordu.En son okul bitti çalışmaya başladım ödeme yapıp kapatmayı düşünüyordum ki iş bankası benden önce davrandı :1::1:.Borcumu kapatmamı aksi takdirde yasal işlem başlayacağını söylediler gittim o gün kapattım(istenince ödenebiliyormuş demekki) kartımıda elimden aldılar.:84::84: Bankaların sistemleri tek ekrana bağlandı artık yani bankalar farklı olsada sana verecekleri cevap değişmeyecektir kart konusunda çünkü kara listeye girdin :26::26: hepsi bunu görebiliyor.Bir ara af filan çıktı dediler ama palavra sözde çıktı işlem yaptırmak istediğinde yani listeden silinmek istediğinde henüz af kabul edilmedi tam olarak filan diyorlar ben çok uğraştım ordan biliyorum.Benim bu olay 2006 haziranda olmuştu bu sene haziran ayında tamamen silecekler.Beş sene geçmesi gerekiyor.Üzülerek söylüyorum sana ne kredi kartı nede kredi vermeyeceklerdir hatta seni kefil olarak bile kabul etmeyeceklerdir istediğin kadar bordrolarla filan maaşını belgele veya yüksek göster önemli değil.Dediğim gibi ben çok uğraştım olmadı.Şu an özel şirkette çalışıyorum ve şirketin hesapla ilgili görüşmelerini ben yapıyorum bankayla ve iş bankasıyla çalışıyoruz bankanın çalıştığımız şubesinde oldukça biliniyor.Çalıştığımız şubedeki sürekli görüştüğüm kişileri araya soktum silinmesi için ama olmadı.Kuzenim vakıfbankta kredi kartları bölümün de çalışıyor sildirmeye çalıştım olmadı.Tek çaren beklemek malesef.Babanın öğrenip öğrenmeme durumuna gelince hesap açtırmak istediğinde kesinlikle bir sıkıntı çıkmıyor ya da ek hesap açtırırken.Özellikle gidip sormazsa ya da kredi kartı başvurusunda bulunmazsan ortaya çıkmaz.
Damgalanmış olmanı kendine avantaja çevir :1::1: kart vermek isteyenlere aaaa hayır ben kredi kartı kullanmıyorum teşekkür ederim de :40::40: ne kadar ısrar etselerde bu cevaptan dönmeyeceğin için ulaşılmaz oluyorsun ben öyle yapıp kendini motive ettim 5 yıl boyunca :64::64:

Son düzenleme:
bencede hiç bulaşma bak bana genç yaşımda neler geldi başıma napıcaamıda bilmiyorum şimdi :44: en iisi nakit napalım biseyide cok istiyosak para biriktirip alcaz :5:

canım ben öğrenciyken kartım yoktu (öğrenciyken çalışmaya başladım o zaman aldım, 1,5 sene sonrada kapattım, eşim ek kart çıkarttı şimdi onu da pek kullanmıyorum)
annem bana ihtiyacım yoksa pek kıyafet ayakkabı alma yanlısı değildir, çünkü bu konuda bi doyumsuzluğum var, 7 kapılı dolaba sığmıyor ve giydiğim 3-5 parça
3 şey begenirdim mesela bi ayakkabı bi çanta bi trençkot, ben para biriktirmeye kalksam onların sezonu gecer ancak biriktiririm :27:
birini annemin birini babamın birini abimin kartından çektirrdim taksitle, taksitleri onlara öderdim her ay kendim biriktirip, çok da rahat olurdu
sen de böyle yapsan olmaz mı ki?
hiiç bulaşma bence kredi kartına

benim de aynı iş bankası öğrenci kartım vardı. senin gibi oldum yatırcan dediler hemen acil yatırdım.bana da anı şekilde 5 yıl boyunca kredi kartı,ihtiyaç kredisi verilmeyeceği söylendi. şu an çalısıyorumbaska bir bankadan kredi kartım var bir sorun çıkmadı tabi kredi basvurularım olmuştu bir kaç kere onu vermedileer:59: sanırım 5 yıl beklicezz canım :26:

baban ek kart çıkarabilir sorun olmaz
ama sicile bilgilerin geçtiği için 5 sene asıl kredi kartı alamazsın

Bankalarda çalışan personelin insiyatifi ve müdüre olan yakınlığınızla bu kredi meseleleri halledilebiliyormuş. Gözümle görmesem inanmazdım. Benim de kredi geçmişim olumsuzdu ama 6 ay önce falan tanıdık bir müdür sayesinde aldım yirmibin lirayı.

Ama interaktif yoldan kredi kartına basvursam vermezler :) Biri elime yirmibini sayıyor ötekisi ikibinlik kredi kartını vermiyor ne enteresan bir ülkeyiz yahu :D:D:D

Back
X