kredi dosya masraf iadesi

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
arkadaşlar bankalardan kredi dosya masraf iadesini aldınız mı ben garantiden toplamda 3500 alacaktım geçen sene 1200 tl sini aldım hatırlayamadığım 2500 tl lik dekontu buldum bununla direk avukatım benim adıma mahkemeye başvursa alabilir mi alanlar ne kadar sürede aldınız ben aldığım zaman 1,5 sene sürmüştü
ing de de var ama dekont başına 60 tl ödemek zsoruma gidiyor gerçi şikayet vara yazdım bakalım sonuç ne olacak

helal olsun 1200 ü geri almanızda çok iyi
bende eşime alalım geri diyorum ama oralı olmuyor bile..
konunuzu takipteyim..

helal olsun 1200 ü geri almanızda çok iyi
bende eşime alalım geri diyorum ama oralı olmuyor bile..
konunuzu takipteyim..

ama özellikle garanti bankası çok uğraştırdı hakem heyetinden para ödenmesine ilişkin yazı geldi bankaya genel müdürlüğe yolladım elimize geçmedi dediler daha sonra e devlete baktığımda dava açmışlar o da yaklaşık 3 ay sürdü onu da kazandım dava her iki tarafa yollandıktan sonra banka beni arıyor paranızı ödeyeceğiz avukat tuttunuz mu tutmayın dediler ben avukat tuttum kusura bakmayın beni bu kadar uğraştırmasaydınız herşey güzellikle hallolourdu

hem dava parasını hem mahkeme parasını hemde benim avukatımın parasını garanti bankası ödemek zorunda kaldı şimdi gene aynı şekilde yapacağım ama bu sefer direk tüketici mahkemesine gideceğim

Merhaba ben akbanktan tüketici hakem heyeti vasıtasıyla aldım. Dava falan açmadım hakem heyeti beni haklı bulunca parayı hesabıma yatirdilar. Ama tabi banka banka farkediyordur. İnşallah alırsınız:)

X